Gündem

4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması başladı

Çin’in Wuhan kentinde çıkarak kısa sürede bütün dünyayı etkisi altına bölge ve her gün binlerce kişinin ölümüne niçin olan yeni müşteri korona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında yeni tedbirler alınmaya devam ediliyor. Alınan kararla birlikte 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta 23-24-25-26 Nisan tarihlerinde geçerli olacak olan sokağa çıkma kısıtlaması saat 00.00 itibariyle başladı. Kısıtlama sebebiyle alışveriş yapan vatandaşlar evlerine geçmesiyle, İstanbul az kalsın sessizliğe büründü. Kısıtlamayla birlikte boşalan megakentin sokakları ise drone ile havadan görüntülendi.

4 günlük kısıtlamanın başlamasıyla İstanbul’da trafik yüzde 1 seviyelerini geriledi

Korona virüs tedbirleri zarfında 31 ilde bu gece yarısı itibariyle geçerli olacak olan 4 jurnal kısıtlamanın başlamasıyla birlikte İstanbul’da trafik yoğunluğu yüzde 1 seviyelerine geriledi.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkarak bütün dünyayı etkisi altına alan yeni alıcı korona virüsle (Covid-19) uğraş kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta geçerli olacak olan 4 jurnal sokağa çıkma kısıtlaması bugün 00.00 itibariyle başladı. Sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla birlikte İstanbul trafiği neredeyse boş kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi verilerine tarafından megakentteki trafik yüzde 1 seviyelerine geriledi.

 

Sıradaki Haber :  4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının detayları belli oldu!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu