Gündem

9/8’lik moral konserine dayanamadılar, sokağa inip sosyal mesafeli çiftetelli oynadılar

Talatpaşa Mahallesi’nde yaşamış Türk Sanat Müziği Sanatçısı Enver Camcıoğlu, caddenin kenarına kurduğu ses sistemiyle, korona virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlara moral atamak için sokak konseri düzenledi. ara sıra Türk sanat müzikleri seslendiren Camcıoğlu’na çoğu yurttaş camlarından ve balkonlarından eşlik ederek yardım verdi.

Müziğin ritmine dayanamayınca maskeleri takıp sokağa çıkıp, çiftetelli oynadılar

Camcıoğlu ilerleyen dakikalarda Trakya müzikleri de seslendirince kendini müziğin ritmine kaptıran vatandaşlar, ellerinde eldivenleri ve ağızlarında maskeleriyle sokağa çıkıp çiftetelli oynamaya başladı. Renkli görüntülerin oluştuğu sokakta artist Camcıoğlu vatandaşlara sürekli sosyal mesafeye uymaları hususunda uyarılarda bulundu. Kendini müziğin ritmine kaptıran çok sayıda yurttaş da balkonlarından eşlik etti.

Polis ekiplerini alkışla karşıladılar, uyarıların gerisinde evlere dağıldılar

Şikayet üstüne caddeye gelen polis ekipleri vatandaşlar kadar alkışla karşılandı. Polis ekipleri vatandaşlara “Defalarca beraber hoş günlere yaklaşıyoruz. Korona virüsle mücadelemiz devam ediyor. Baharın gelmesi, havaların ısınması bizleri yanıltmasın. Salgın tehlikesi geçmiş değil. Evlerde kalmaya ve tedbirlere uymaya defalarca birlikte devam edelim” diyerek anons yapmasının arkasında vatandaşlar evlerine dağıldı.

Şener Urfa
 

Sıradaki Haber :  İstanbul’da koronavirüs değişimi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu