Gündem

91 yaşındaki Mehmet amcaya Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sürpriz doğum günü

Ak Parti’nin en yaşlı azalarından biri olan 91 yaşındaki Mehmet Maşa’ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından doğum günü pastası sevk edilerek, doğum günü kutladı. Yalıkavak Semtinde kızı Nazike Demirci ve torunlarıyla birlikte oturan Mehmet amca genel doğum günü pastasını görünce duygu dolu anlar yaşadı. Ak Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde bulunan bazı şehir, ilçe, mahalle başkanları ve Türkiye’nin muhtelif şehirlerinde bulunan en yaşlı ve en genç aboneleriyle internet üzerinden bayramlaştı.

Mehmet amca da ailesinin takviyesiyle internet üzerinden Cumhurbaşkanını canlı dinledi. İletişimde Mehmet amca zaman zaman duygu dolu anar yaşadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasını pür dikkat dinleyen Mehmet amca görüşme bittikten sonra AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmem, Yalıkavak Muhtarı Ali Çınar ve AK Parti Yalıkavak Mahalle Başkanı Minür İyigün tarafından doğum günü pastası getirildi. Cumhurbaşkanı tarafından sürpriz olarak sevk edilen pastanın mumunu üfleyen Mehmet Amca Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dua etti.

Yalıkavak Mahalle Muhtarı Ali Çınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından doğum günü pastası sevk edildiğini ifade ederek, “Mehmet amcamızın bugün doğum günüydü. Aynı zamanda benimde doğum günümdü. İkimizin bir doğum günün kutlayıp pastamızı kestik. Pasta sürpriz olarak geldi. Mehmet amcamızın pastası Cumhurbaşkanımız tarafından sürpriz olarak geldi” dedi.

91 yaşına giren Mehmet Maşa ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini sunarak, İzmir Beydağı İlçesi Çomaklar köyünde bulunan kestane ağaçları için dayanak istedi. Kestane ağaçlarının hastalıklarından dolayı yararının düştüğünü de söyleyen Mehmet Amca bir an evvel dayanak gelmesini arz etti. Mehmet amca Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı çok beğendiğini de belirterek, “Allah onu başımızdan yetersiz etmesin, bundan sonrada hep başımızda olsun” ifadelerini kullandı.

Eren Ayhan
 

Sıradaki Haber :  Muğla'nın Datça ilçesi'nde 4.3 büyüklüğünde deprem!

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu