Rüya Tabirleri

Rüyada Eğlence Görmek

Her türlü oyun ve eğlence dünya hayatının aydatıcılığına ve geçiciliğine, sonu üzüntüyle bitecek gayretlere, yürek körlüğüne ve basiretsizliğe, Istirahat Etmek nedeniyle, yasal bir şekilde eğlenmek vücut ve ruh sağlığına kötüye işaret eder. ( Hem Bakınız; Dans, Oyuun.)

Büyük bir mutluluktan daha sonra yeniden eski halinize döneceksiniz demektir. Rivayet olarak da yorulur.

Büyük bir mutluluktan daha sonra bitmiş eski halinize döneceksiniz demektir. Söylenti olarak da yorulur.

Rüyada, eğlenceli bir mekanda elde etmek, sahte arkadaşlara sahip olduğunuz ve hayatınızın tehlikede olduğu anlamına gelir. Seyahat ederken uyarı edin.

Toplum hayatı ile ilgili laf, dedikodu, tavır olarak yorumlanır.

Rüyada eglence, sevinçle yorumlanir. Rüyasinda herhangi bir sekilde eglendigini görmek, büyük bir haberle sevinecegine, bir eglence yerinde kendisini eglendiren insanlarin arasinda bulundugunu bakmak, kendisi tarafindan baskalarinin ya da konut balkinin sevineceklerine isarettir. Rüyada bir eglencede eglendigini gören, birden haber aldi gi kötü bir seyden sikilir.

Eğlence toplum hayatıyla ilgili haber, laf, söylev söylenti olarak yorumlanır. Bu rüyalarda görünen ahali, eşyalar, yerler hoş ve renkliyse haber iyi olacaktır. Karanlık, insanların üstü başı kirli ve yırtıksa haber can sıkıcı olacaktır.

Eğlence toplum hayatıyla ilgili haber, laf, konuşma rivayet olarak yorumlanır. Bu rüyalarda görünen halk müziği, eşyalar, yerler güzel ve renkliyse haber iyi olacaktır. Karanlık, insanların üstü başı kirli ve yırtıksa haber üzücü olacaktır.

Sıradaki Haber :  Rüyada Çağlayan Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu