Dünya

ABD’de korona virüsle mücadele ekibinin 3 üyesi karantinada

Beyaz Saray bünyesinde oluşturulan yeni tip korona virüs Covid-19 ile çaba vazife gücünün önde gelen 3 azasının korona virüs testi pozitif çıkan bireylerle temas ettikleri ortaya çıktı. Vazife eforunda yer alan Milli Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci, Amerika Birleşik Devletleri Hastalık Hakimiyet ve Temkine Merkezleri CDC Direktörü Dr. Robert Redfield ve Yiyecek ve İlaç Yöneti FDA Başkanı Stephen Hahn’nın kendilerini karantinaya aldıkları söylendi.

Amerika Birleşik Devletleri Hastalık Hakimiyet ve Temkine Merkezi’nden yapılan söylemede, Redfield’in hastalık bulgusu göstermediği ancak temkin emelli 14 gün süresince karantinada olacağı ve uzaktan çalışacağı duyuruldu.

Trump’ın en yakınında olanların testleri pozitif çıktı

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın yaverlerinden birinde Covid-19’a tesadüfülmesinin ardından, evvelki gün de Başkan Yardımcısı Mike Pence’in Lafçısı Katie Miller’a da Covid-19 teşhisi konulmuştu.

Trump’ın kızı ve Beyaz Saray baş danışmanı olan Ivanka Trump’ın şahsi asistanı ve 11 Saklı Servis personellerinin de korona testlerinin pozitif çıktığı söylenmişti.

Hasan Çelik

Sıradaki Haber :  California’da kilise ayinine katılan bir kişi 180 kişiye virüs bulaştırmış olabilir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu