Gündem

Ailesini ihbar eden sağlık çalışanı Sağlık Bakanı Koca’ya seslendi

Osmancık ilçesinde Sağlık Durumu Bakanlığının “evde kal” çağrılarına uymayan ailesini ihbar eden genç teknisyenin ailesiyle arası bozuldu. Çocuklarının bu hareketine kızan ailesi Ivedi Tıp Teknisyeni Ali Sonsuz Eke’ye küstü. Ailesiyle dünden itibaren irtibat kuramayan Eke, Afiyet Bakanı Fahrettin Koca’ya seslenerek, “Sayın Bakanım lütfen beni ailemle barıştırın” dedi.

Çorum’da özel bir sıhhat merkezinde acele tıp teknisyen olarak devir yapan Ali Ölümsüz Eke, Osmancık’ta yaşayan ailesini ‘Evde Kal’ çağrılarına uymadığı gerekçesiyle kolluk kuvvetlerine ihbar etti. 24 yaşındaki genç teknisyen ailesini ihbar etmesinin arkasında anne ve babası çocuklarına küserek yeniden telefon ile aramalarına yanıt vermedi. Bu gelişmelerin ardından genç teknisyen Ali Ölümsüz, annesi Rukiye ve babası Sakin Eke’yi telefonla tekrar tekrar aradı. Telefon aramalarına cevap vermeyen ailesi dolayısıyla genç teknisyen çözümü Sağlık Durumu Bakanı Fahrettin Koca’ya seslenmekte buldu.

Çektiği video ile Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca’dan kendisini ailesiyle barıştırmasını dileyen Ali Ebedi, “Sayın Sağlık Bakanım Fahrettin Koca, bütün evde kalın çağrılarına karşın insanların evden çıkmamaları konusundaki uyarılara karşın bugün ailemin ilçemizde yer alan dağlık bir bir mevkiye ot biriktirmek için gideceklerini öğrendim.

“Alçak evlat duyuru edildim”

Tüm uyarılarıma rağmen engel olamadım ve kolluk kuvvetlerini seslenmek mecburiyetinde kaldım. Yaptığımın doğru bir şey olduğunu düşünüyorum ve peşinde duruyorum. Sonucunda ise ailemle aram bozuldu tüm aramalarıma rağmen ailemden geri bir dönüş alamadım.

Çoğu insan tarafından hain evlat bildiri edildim. Tekrardan yaptığımın içten bir şey olduğunu düşünüyorum ve arkasından duruyorum. Bu konuda da sizden yardım istiyorum, lütfen ailemle aramı barıştırın” dedi.

İlkay Sever

Sıradaki Haber :  İstanbul’a dönüş çilesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu