Kültür Sanat

Atomic Blonde 2 Netflix İle Anlaştı

Netflix, “Atomic Blonde 2” için çalışmalara başladı.

Charlize Theron’un korkusuz bir casusa hayat verdiği “Atomic Blonde” filminin devamı için Netflix kolları sıvadı. Ünlü oyuncuyu her yerde projeye dahil etmekte istikrarlı olan Netflix, “Atomic Blonde 2” projesine resmen başladı.

2017 yılında vizyona giren ve gişede büyük bir galibiyet yakalayan “Atomic Blonde”, Berlin’de geçen güvenli olmayan bir görevi tüm zorluklara karşın tamamlayan bir MI6 ajanının (Charlize Theron) hikayesini anlatıyordu. Yüz milyon dolardan fazla gişe hasılatı yapan filmin devamı için birincil sinyaller 2018 yılında verildi. Fakat Charlize Theron ve serinin yönetmeni David Leitch’in programlarının yoğun olması yeni filmin yapımını yavaşlattı.

Yeni filmin sinema salonlarının yanı sıra dijital platformlarda da olmasını isteyen David Leitch’in hangi dijital platformu seçeceği belirsizdi. Yapılan yeni açıklamaya kadar “Atomic Blonde 2” yapımı Netflix ile anlaşmaya vardı. Projenin ne süre yapım aşamasına geçeceği belirsizken, Charlize Theron’un yeni film kadrosunda olmasına emin gözüyle bakılıyor.

Sıradaki Haber :  Gelecek tatil rotalarınıza büyük kasaba efsaneleri yön verecek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu