Gündem

Ayağını kırdı ama vazgeçmiyor

Televizyon programcısı Acun Ilıcalı’ya meydan okuyan ve oğluyla birlikte engebeli parkurda freni olmayan tahta arabayla kayarken yoldan çıkıp yuvarlanan Hikmet Duysak’ın ayağı iki yerden birden kırıldı.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Hikmet Duysak “Ben hem kendimi çekiyordum ayrıca de kayıyordum. Kayarken aniden otomobil çok sürat aldı. Zaten videonun başında söylemiştim, freni değil, gazı değil. Tutunacak bir şeyi yoktu. O yüzden tek elle direksiyonu tutuyordum. Çok hızlı olma aldığında ne olduysa ben hiçbir şey anlamadım. Otomobil altımdan çıktıktan sonradan yuvarlandım mı kaydım mı anlamadım, diğer taraftan baktım oysa kendimi altında buldum Zaten Korona virüs nedeniyle hep evdeyiz. Sonra dedim ben uzun bir parkur hazırlayayım. Zaten evde sıkılmıştım. Oğlumla beraber köye çıktık ve bir parkur hazırladık ama biraz uzun tutuk onu. Parkurun sonunu getiremedik, getirebilseydim Acun Bey’i davet edecektim. İnşallah yine haber bekliyorum ondan. İyileşince yeniden deneyeceğim” ifadelerini kullandı.

Durum derhal yanına oğlu Muhammet Duysak ise babasına bir daha bilyeli tahta otomobil ile kaymasına müsade vermeyeceğini dile getirerek “Çok korktum. Babamın düştüğünü görür görmez hemen yanına koştum, babam bana yelken direği ayağının kırıldığını söyledi. yeniden yapmasına izin vermeyeceğim” dedi.

Hasan Fehmi Demir
 

Sıradaki Haber :  Libya’da korona hattı açıldı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu