Gündem

Ayakları felç kedi yürüteç ile hayata döndü

Korona virüs süreci ve kutlu Ramazan ayında yaptığı takviyelerle dikkat sürükleyen Sincan Belediyesi, can arkadaşlara kol kanat germeye devam ediyor.

Caddedeki hayvanların aç kalmaması için her gün en az 20 bölgeye mama, su ve yem yardımı yapan takımlar, yaralı hayvanların rehabilitasyonlarını da yapıyor. Etraf Koruma ve Hakimiyet Müdürlüğü takımları, bir ihbar üzerine harekete geçti. Gittikleri yerde yaralı bir kediyle karşılaşan takımlar, ilk rehabilitasyonunu yaptı. Takımlar, ardından yaralı hayvanı bir uzmana götürerek röntgenine sürükletti. Omuriliğinden aldığı darbe ile arka ayaklarının felç kalacağını bilen takımlar, eldeki malzemelerle yaralı hayvana yürüteç yaptı. Sevimli kedi yürüteç dayanağıyla artık rahatlıkla hareket edebiliyor. Takımların bu tutumu Sincanlıların takdirini topladı.

Caddedeki can arkadaşlarına her şartta dayanak çıkacakların altını çizen takımlar, herkesi duyarlı olmaya çağırdı. Takımlar, korona virüs sürecinde cadde hayvanlarının açlıkla karşı karşıya kalmaması için hem yurttaşların hem de alakalı müesseselerin her türlü özveriden sakınmaması gerektiğini ifade ettiler.

Gökşen Efe
 

Sıradaki Haber :  Selde çamura bulanan fındıkları kurtarmanın derdine düştüler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu