Biyografi

Bahar Candan

Bahar Candan Biyografisi

8 Şubat 2016 tarihinde başlayan İşte Benim Stilim yarışmasına katıldı.

Bahar Samimiyetle, 1997 yılında Mersin’de doğmuştur. Tam adı Fatma Bahar Içtenlikle’dır. Asistan Doçent Hekim Hakan Candan’ın ortanca kızıdır. 2. sezon ve 4. Sezon Bu Tarz Benim yarışan olan Gülnihal Candan‘ın kız kardeşidir. Ablası ayrıca 7 Şubat 2016 tarihinde TV8 ekranlarında başlayan “Survivor 2016” yarışmasına katılmıştır. Bahar Samimiyetle da ablası gibi İstanbul, Beykent Üniversitesi Hukuk fakültesinde eğitimine devam etmekte ve öteki aile bireyleri gibi avukat almak istemektedir

170 cm. boyunda ve 47 kilo olan Bahar Samimiyetle, bununla birlikte bir Miley Cyrus hayranıdır.

Bahar Samimiyetle, 8 Şubat 2016 tarihinde TV 8 ekranlarında yeni yarışmacılarla her tarafta başlayan İşte Benim Stilim yarışmasına katıldı. Yine Öykü Serter‘in sunuculuğunu yapacağı yarışmada jüri koltuğunda ise Nur Yerlitaş, İvana Sert, Hakan Akkaya, ve Uğurkan Erez olacak. Yarışmacılar ise Bahar Samimiyetle, Dicle Turgal, Dilara Rabia Yaşar, Esin Çepni, Melike Çamlıoğlu, Meral Avcı, Özge Sarı, Selay Topçuoğlu, Tuğba İldiz, Yağmur Taktaş, Yeşim Kültürlü, Zeynep Vuran olacaktır.

8 Nisan 2016 gecesi yapılan İşte Benim Stilim yarışması finalinde 6. Sezonun birincisi Yeşim Açık Fikirli oldu.

Bahar Içtenlikle, 2 Aralık 2016 tarihinde “İşte Benim Stilim” 7. Sezon yarışmasına katıldı. 21 Kasım 2016 tarihinde başlayan “İşte Benim Stilim” 7. Sezon yarışması Tv8 ekranlarında yayınlanacak ve sunuculuğunu yine Hikaye Serter‘in yapacağı yarışmanın jüri üyeleri Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez olacaktır. Misafir jüri olarak Kerimcan Durmaz haftanın bir günü yarışmada olacak.

Yarışmacılar Aleyna Eroğlu, Aylin EnçokSelin Ençok kardeşler, Çağla Neşelendirici, Dilara Kayalı, Dilara Taşkın, Duygu Çevik, Ecem Aka, Melek Özçağan, Nazlı Karataş, Niran Yalaz, Simay Tokatlı, Yağmur Gürgen ile mücadele edecektir.

Sıradaki Haber :  Brendan Fraser

26 Kasım 2016 günü yapılan eleme gecesinde Çağla Keyifli elenerek yarışmadan ayrılınca, yarışmaya Tuğba Çiğdem girdi. Yağmur Gürgen 2 Aralık 2016 tarihinde elendi, Bahar Samimiyetle, yarışmaya girdi.

13 Mayıs 2017 tarihinde elendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu