Biyografi

Bahattin Duran

Bahattin Duran Biyografisi

Hakem Cüneyt Çakır ve yardımcıları Bahattin Duran ile Tarık Ongun, 2018’in Haziran ayında Rusya‘da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası’nda devir alacak.

Bahattin Duran, 26 Eylül 1975 tarihinde İstanbul, Kuzguncuk’da doğmuştur. Kendisinden 4 yaş ufak bir erkek kardeşi vardır. İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 1996 yılı mezunudur. Üniversiteden mezun olduktan daha sonra 8 ay İTÜ Vakfı’nda İngilizce eğitimi aldı. Babası Namık Duran ve amcası Şecaattin Duran profesyonel futbolcudur. İcadiye’de acemi olarak futbol oynadığı dönemlerde babasının hakemliği önermesi ile hakemlik serüvenine adım attı.

1994 yılında Hakemlik kurslarına başladı. 1995‘te bölge hakemi, 1999‘da klasman hakemi oldu. C klasmanında da 2 sene kaldı. 2001’e dek C klasmanında ödev yaptı ve çoğunda da yardımcı hakem olarak sahaya çıktı. 2001’den itibaren Süper Lig’de maçlara çıkmaya başladı. Ağustos 2001 tarihinde yardımcı hakem olarak çıktığı birincil maçı Göztepe-Samsunspor maçı oldu. 1.5 sene daha sonra FIFA yardımcı hakemi oldu.

giderken 1998’in Eylül’ünde Metro’da meyve-sebze satın alma asistanı olarak işe başladı. 2006’da Metro ve Real’in ortak satın alma şirketine terfi ederek geçti.

Bahattin Duran, 2003 yılından bu yanlamasına FIFA kokartı taşımaktadır. Çok önemli maçlarda hakemlik yapmanın yanı sıra Metro ve Real’in Meyve-Sebze Bölümü Satın Alma Müdürlüğünü yapmaktadır.

Hakem Cüneyt Çakır ve yardımcıları Bahattin Duran ile Tarık Ongun, 2018’in Haziran ayında Rusya’da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası’nda tahsis alacak.

Aynı ekip 2014’de Dünya Kupası’nda da görev yapmıştı.

Sıradaki Haber :  Prof.Dr.İlyas Dökmetaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu