Gündem

Bakan Kasapoğlu: ’76 ildeki yurtlarda 28 bin 700 vatandaşımız gözlem altında’

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, korona virüsle gayret kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda sürdürülen çalışmalara ait yeni bilgileri paylaştı. Bakan Kasapoğlu, bugüne kadar yurt dışından gelenlerin karantinaya alındığı yurtların salgınla çabada kritik bir rol üstlendiğini vurgulayarak, “Sayın Cumhurbaşkanımızın yönergeleri, Sağlık Bakanımızın ve Bilim Kurulu’nun çalışmalarıyla devlet ve halk olarak Covid-19’a karşı ortak bir gayret sürdürüyoruz. Güçlü bir devlet olmanın avantajlarını yaşıyoruz. Dışişleri Bakanlığımızın koordinesinde dünyanın dört bir yanından gelen yurttaşlarımız İçişleri Bakanlığımızın da katkılarıyla bakanlığımızın yurtlarında davetli ediliyor. Şu ana kadar 76 şehirdeki bakanlık yurtlarımızda hali hazırda yurt dışından gelen 28 bin 700 yurttaşımıza konut sahipliği yapılıyor” diye konuştu.

37 bin 468 yurttaşın ise karantina sürecini bitirerek konutlarına uğurlandığını belirten Bakan Kasapoğlu, laflarına şöyle devam etti:

“Yurtlarımızdan parçalayan yurttaşlarımızın pozitif düşünceleri ve memnuniyet iletileri bizlere büyük bir neşe ve mutluluk yaşatıyor. Yurttaşlarımızı sıhhatli ve huzurlu biçimde yurtlarımızdan uğurladığımız her anda titiz çalışmamızın karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allahın İzniyle bu süreci atlattığımızda yurtlarını yine hakikat sahiplerine, başka bir deyişle talebelerimize en hijyen şartlarda, en hoş biçimiyle tekerrür itimat edeceğiz.”

Yunus Emre Kartal

Sıradaki Haber :  Bakan Kasapoğlu: 'Yurtlarımızda yurt dışından gelen vatandaşımız kalmadı'

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu