Gündem

Bakan Soylu, operasyon birlikleriyle bir araya geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak Çakırsöğüt 1. Tugay Komutanlığını ziyaret etti. Bakan Soylu, burada Jandarma Özel Harekat ve Polis Özel Harekat işlem birliklerine hitaben yaptığı konuşmada, “Silahlı insansız hava vasıtalarımızı, bulgu vasıtalarımız bu günden itibaren Şırnak’ta, bu bölgenin her noktasında işlemlerin daha tehlikesiz olması için, daha emin olmasını sağlayacaktır.

Bu bölgede 134 terörist kaldı. Allah kısmet ederse geçen seneden beridir hazırlığını asıllaştırıyoruz. Ya olacağız yada can vereceğiz. Ömrümüz süresince bu coğrafyada bu ulusun sırtında bu alçakları taşıyamayız. Bunların ülkemize ve halkımıza coğrafyamızda yaptıkları lekeli işbirlikçileriyle üretmek istedikleri maliyeti yurttaşımıza yansıtamayız. Mardin, Siirt, Diyarbakır’a kadar terörist rakamı sayarak söylüyoruz. 484’e kadar düştü. Dahada düşecektir.” dedi.

Bakan Soylu, şunları kaydoldu: “Bunların bir kısmı fobiden kaçıp gidecektir. Hudutlarımızın içerisinde bize kafa yakalamak, bizle boy ölçüşmeye çalışan kimseye aman vermeyeceğiz. Vefatları banal olmayacak. Zira bu halka çok sürüklettiler. Bu ulusun geleceğini elinden almaya çalıştılar. Arkalarında kimlerin olduğunu öğreniyoruz. Yalnızca onları mağlup etmiyoruz. Okyanus ötesinden buraya harita biçmeye, bize gelecek biçmeye çalışanları da mağlup ediyorsunuz.”

Melih Yiğit
 

Sıradaki Haber :  Ameliyat oldu, korona virüse yakalandı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu