Gündem

Bakan Soylu şehit kızının bayramını kutladı

AK Parti Çorum milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, 23 Nisan Milli Bağımsızlık ve Çocuk Bayramı nedeniyle ziyaret ettikleri şehit Habip Gökçe’nin evinde kızı Miray’ı Bakan Soylu ile görüştürdü. Gökçe ailesi ve tüm şehit ailelerine selamlama, sevgi ve saygılarını ileten Bakan Soylu, “Bugün Miray’a ait, ülkemize ait önemli bir gün. Ancak oradaki etraf bugün oysa değin önemli.

Çünkü bizim için fazla değerli olan borcumuz olduğu, onun için gayret gösterilen, mücadele edilen, bir ailemizle birliktesiniz. Allah bizi onlara mahcup etmesin. Hem bu dünyada ayrıca öteki dünyada onların bizden beklediği layıkıyla ayrıca bizim hizmet etmemiz, adım atmamız ayrıca de Allah nasip ederse çocuklarını da onların beklentilerinden kat be kat çok daha iyi bir noktada onlara layık bir şekilde hayatını devam ettirmeyi cenabı Allah bizlere nasip eder. Düşüncemiz o. Attığımız her adımda zihnimizde ve aklımızdalar.” dedi.

Bu sırada şehit kızı Miray’ın “Sayın Bakanım sizi fazla seviyoruz” sözleri üzerine Bakan Asilzade, “Bizde seni fazla seviyoruz. Hem de fazla seviyoruz. Allah mahcup etmesin. Şimdi sen keza bizi seveceksin lakin hem de diğer bir şey daha yapacaksın. Sevgili babanın karşısına onun istediğinden çok daha üstteki bir seviyede evlat olarak çıkacaksın. O her zaman sizle beraber. Evinizde sizle beraber, okulda sizle beraber.

Bundan sonraki hayatınızda sizle beraber olacak. Bizler senin babandan kuvvet alıyoruz. Baskı alıyoruz” ifadelerini kullandı. Bunun üstüne “Söz veriyorum” diyen Miray’a Bakan Soylu, “Sonuna Kadar sizle beraberim. İnşallah önümüzdeki ve ondan sonraki 23 Nisanlarda sen büyüyeceksin. Sonra sen çocukların böyle 23 Nisanlarını kutlayacaksın. İyi ama oradasınız, hem yorgunluğumuz gitti keza de kendimiz kuvvet bulduk” diye konuştu.

Sıradaki Haber :  Bakan Dönmez'den 'Dünya Çevre Günü' paylaşımı

Görüşmenin arkasında şehit eşi Kübra Gökçe’de Bakan Soylu’ya teşekkür etti.

Ziyarette AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Şampiyon Deniz de hazır bulundu.

Muhammed Muttalip Yalçın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu