Gündem

Belediye işçisinin bayrak sevgisi duygulandırdı

Kilis Belediyesi Paklik İşleri Müdürlüğünde 6 yıldır çöp kamyonu süren Hasan Çil sabah saat 06.00 sıralarında Mercidabık Semti Dağlı Cadde üzerinde bulunan muhtarlık binasının önünde bulunan Türk sancağı rüzgar sebebiyle ipe dolandı. Sancağın dolandığını gören Hasan Çil kamyoneti geriye alıp üzerine çıkarak sancağı düzenledikten sonra öptü. Daha sonra kamyona binerek, rutin vazifesine döndü. Bu esnada Meridabık Semti Muhtarı Mustafa Akmanlar’ı arayan mahalle sakinleri bir şahsın sancağı çalmaya çalıştığını ihbar etti. Muhtar Akmanlar, sancağın yerinde olduğunu görünce güvenlik kamerasını araştırdı. Türk sancağını çalınma teşebbüsü olmadığı paklik işlerinde vazifeli personel tarafından düzenlendiğini görünce belediye ile bağlantıya geçerek, kamyon sürücüsü Hasan Çil ile bağlantıya geçti ve kendisine bu duygu yüklü yaklaşımı sebebiyle Türk sancağı armağan etti.

Hasan Çil, “Türk sancağının 2 aydır dalgalandığını, geçerken görüyordum. Bugün göremeyince, dönüp baktığımda sancağın sarılı olduğunu gördüm. Sonra kamyonun üzerine çıkıp düzenledim. Her Türk genci gibi sancağımıza olan hürmetimizden dolayı bunu yaptım, Bizim için bayram iffet demektir” dedi.

Meridabık Semti Muhtarı Mustafa Akmanlar, Sahuru yaptıktan sonra uyuduğunu ifade ederek, “Bir telefon geldi, muhtarım sancağı çalıyorlar. Dışarı çıktım baktım kimse yok, sonra güvenlik kamerasını araştırdım. Paklik vazifelisi dostumuz, taşıtın üzerine çıkarak sancağı düzenliyor. Akabinde öpüyor. Beni çok duygulandırdı. Dostumuzun tutumu takdirle karşılanacak bir vakadır. Muhtarlık olarak kendisine sancağımızı armağan ettik” dedi.

Mehmet Ali Dağ

Sıradaki Haber :  Maskesiz genç öğrencinin yüzüne hapşırdı, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu