Dünya

Çekya’da hırsız marketi soydu, görevli ise paspasa devam etti

Çekya’nın Polonya sınırı yakınlarındaki Nove Mesto Pod Smrkem kasabasında geçtiğimiz salı günü korona virüs salgınını fırsat haberdar olan bir kişi yüzüne taktığı maske ile bir marketi soydu. Marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde bir birey elinde silahla markete girdi. Silahını ilk kez paspasla yerleri temizleyen market çalışanına doğrultan kişi, daha sonra kasaya yöneldi.

Soyguncu elinde silahla kasiyerden paraları istedi. Kasiyer ise itiraz etmeden paraları verirken soyguncu da paraları sırt çantasına doldurdu. Soygun sırasında marketin diğer çalışanı ise ilk önce temizliğe ara verse de soyguncu paraları çantasına doldurduğu esnada yerleri temizlemeye devam etti. Hiçbir direnişle karşılaşmayan soyguncu paralarla birlikte sıcacık adımlarla marketten çıkarak kayıplara karıştı.
Yaşanan olay marketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olayın gerisinde görüntüleri inceleyen Çekya polisi yüzünde maske, başında kapüşon olan şahsın eşkalini saptama edemediklerini belirtti. sosyal ağ hesapları aracılığıyla vatandaşlardan takviye isteyen Çekya polisi, soyguncunun 1.60 boylarında Çekçe konuşan bir bayan olduğunu bildirdi.

Ebru Orhan

Sıradaki Haber :  Şanlıurfa’da sıcak hava bunalttı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu