Gündem

Çiğ köfteciler ‘Sosyal Masa’ dönemine hazırlanıyor

Sağlık Bakanlığı ile yapılan değerlendirmeler kapsamında salgının dağılması ve yurttaşların yaşamlarını tehdit etmesini yasaklamak için restoran, lokanta, pastane ve eşi iş yerleri için ilave temkinlerin alınmasının zorunlu görüldüğü belirtilen söyleme sonrası bir ham köfteci dükkanı şirketçisi Ömer Turan, kendi geliştirdiği usul ile sosyal mesafe kaidesine ‘Sosyal Masa’ ile hizmet vermeye hazırlanıyor. Masa üzerine monte edilen pleksi ile üç tarafı çevrili masada alıcının tek başına yemek yemesi sağlanacak.

Mevzu ile alakalı söyleme yapan şirketçi Ömer Turan, “Öğreniyorsunuz bir pandemi süreci var. Pandemi süreci ile alakalı biz esnaf olarak kendimizce bundan sonra oluşacak yeni yaradılışla alakalı muhakkak anlamda bir ihtiyat aldık. Sosyal masa diye bir masa yaptık. Masamız nasıl oluyor pleksi ile üç tarafı çevrili bir taraftan da bir insanın rahatlıkla girip yemeğini yiyebileceği bir masa yaptık.

Bu süreçte hem alıcıya güven olsun hem alıcılar rahatlıkla gelsin otursun ham köftesini yesin restoransa restoranda otursun yesin biz buna farkındalık oluşturduk. Ekstra bir güven aldık. Hem hijyen kaidelerine uyuyoruz. Biz bunları yapmaya çaba ediyoruz. Bunun tabi bir süreci de vardı. Biz bunu yaparken marka tescile de müracaat ettik. Tescilini almak için” dedi.

Selim Bayraktar
 

Sıradaki Haber :  Dillerden düşmeyen uzaktaki köy bu köy

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu