Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari İkiyaka Dağları’ndaki askerlerin bayramını tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hakkari Göllerbaşı Üs Bölgesinde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu aracılığıyla orada vazife yapan askerlerin ve ailelerinin Ramazan bayramlarını kutladı.

Askerlerin bayramlarını tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gerçekten çok çok anlamlı bir yerde, çok değişik bir yerde şuana berabersiniz birlikteyseniz. Öncelikle sizleri bireyim ve halkım ismine selamlıyorum. Verdiğiniz bu mukaddes gayretin rabbim allahın izniyle başarıyla sonuçlandığını görmeyi kısmet etsin diyorum. Bu gayretin ne kadar mübarek, ne kadar mukaddes olduğunu zati öğreniyorsunuz. Bunun ucunda ne olduğunu da öğreniyorsunuz ve onun için de oradasınız.

Şehadete yürüyen bu yolda inanıyorum ki hep söylüyorum ‘Şehitler tepesi boş kalmayacak’ diye. Sizler bunun namzetleri olarak bu yoldasınız. Bugüne kadar belki binlerce ve on binlerce şehit verdik ama bunun en azından 5, 10 katı bizler bu teröristleri yok ederek aldık almaya da devam ediyoruz.

Son günlerde yeniden çoğalarak bu çaba devam ediyor. Bu çaba şuanda bulunduğunuz bölgede devam ettiği gibi hamd olsun Barış Pınarı’nda da devam ediyor. Afrin’de devam etti. İdlib’de devam ediyor. Libya’da devam ediyor. Tam bunlar her ne kadar dile getirilmiyorsa da dünyayı da hayran vazgeçiyor. Sizler dualarla oradasınız. Bu dualar sizlerden hiçbir zaman yetersiz olmuyor. Allahın İzniyle bu galibiyeti noktalığımızda gelecek jenerasyonlarda sizleri çok değişik anacak. Rabbim yar ve destekçiniz olsun. Şimdiden tekerrür Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum” biçiminde konuştu.

O anların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Soylu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari Yüksekova’da, dağların doruklarında, bu ülke için bu Halk için vazife yapan kahramanlarımızın bayramını tebrik etti” ifadelerini kullandı.

Mehmet Kalay – Muhammet Mücahit Dereli

Sıradaki Haber :  6 çocuklu aile 7 yıldır lağım suyu basan evde yaşıyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu