Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiğin bayramını kutladı

Ulusal Korunma Bakanı Hulusi Akar’ın birliktesi Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Güçleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Güçleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Güçleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile kara, deniz ve hava unsurlarındaki bayram ziyaretleri devam ediyor. Akdeniz Kalkanı Harekatında vazife alan TCG Barbaros Fırkateynindeki analizlerinin ardından Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası’na geçen Bakan Akar ve komutanların Zeytin Dalı Harekat bölgesi ve İdlib’deki faaliyetlerde ehemmiyetli misyonlar alan 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı personeliyle bayramlaşması sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefonla Mehmetçiğe hitap etti.

Mehmetçiğin Ramazan Bayramını kutlayan Erdoğan, şunları söyledi:

“Koronavirüs belasından kurtularak nice bayramlara Rabbim bizleri kavuştursun allahın izniyle. Gerek terörle gayrette gerek Barış Pınarı Harekatında gerekse Afrin’de, İdlib’de ortaya koyduğunuz kahramanca çabayı asla ulusumuz unutmayacaktır. Ben, sizleri gözlerinizden öpüyorum. Bayramınızı tekerrür tebrik ediyorum. Allahın İzniyle bundan sonraki bayramları koronavirüs belasından kurtulmuş olarak kutlamayı Rabbim bizlere kısmet etsin diyor, sizleri özellikle selamlıyor, Rabb’im efor, güç versin diyorum.”

“Çok daha değişik günleri birlikte yaşayacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Akar ve komutanların TCG Barbaros Fırkateynindeki video konferans görüşmesinde de Akdeniz, Ege ve Karadeniz’de vazife yapan muharip unsur komutanlarına hitap etti.

Bahriyelilerin bayramını kutlayan Erdoğan, şöyle konuştu:

“Ülkemizin tüm denizlerinde, Akdeniz’de verdiğiniz bu çabayı bireyim, halkım ismine en kalbi duygularla tebrik ediyor ve kutluyorum. Bayramı allahın izniyle bayram gibi kutlayacağımız günlerde toplanmayı Allah bizlere kısmet eylesin. Bu koronavirüs belasından allahın izniyle kurtulduktan sonra çok daha değişik günleri birlikte yaşayacağız. Sizleri tebrik ediyor, bayramınızı kutluyorum, ailenize de hayırlı bayramlar diliyorum.”

Sıradaki Haber :  Bursalı iş adamı korona virüs sebebiyle hayatını kaybetti

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu