Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan polisin kazara ateşiyle ölen gencin babasına başsağlığı diledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana’da uygulama noktasında polisin “dur” uyarısına uymayarak kaçması üzerine açılan ihtar ateşi sırasında kazara vurularak can veren Suriye tebaalı Ali Hemdan El Asani’nin babası Adnan Hemdan El Asani ile telefonla aradı. Başsağlığı dileğinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Özellikle Ali evladımızın öldürülmesi mevzusu bizi ciddi anlamda üzmüştür. Bununla alakalı ne gerekirse yapılacaktır. Bu mevzuda hiç evhamınız olmasın. Ali bizim evladımızdır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, baba Adnan Hemdan’a hadiseyle alakalı meşru sürecin başladığını ve mevzunun sonuna kadar takipçisi olacağını da söyledi.

Suriye milletine başsağlığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görüşme sırasında, Afrin’de alana gelen patlamayla alakalı Suriye milletine başsağlığı dileğinde bulundu. Erdoğan, Afrin’de terör örgütü PKK/YPG tarafından hakikatleştiren kanlı atağı hazırlayan teröristin tutulduğunu söyledi.

Acılı baba Adnan Hemdan El Asani ise çevirmen aracılığıyla,” Biz kardeşiz, Türkiye Cumhuriyeti milleti ve Cumhurbaşkanı ile onur dinliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanım, Ali sizin bir evladınız, onun hakkını ben size ettim” dedi.

Öte yandan hadiseyle alakalı polis memuru F.K. çıkarıldığı adli makamlarca hapsedilerek cezaevine teslim edilmişti.

Süleyman Cenk İdaye

Sıradaki Haber :  Milas'ta kanalizasyon suyu denize aktı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu