Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, video konferans yöntemiyle vatandaşlarla konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vefa Sosyal Takviye Grubunun destekte bulunduğu yurttaşlarla video konferans usulüyle konuştu. Konuştuğu tüm yurttaşların Ramazanı Şerif’ini kutlayan Erdoğan Vefa Sosyal Takviye Grubunun kendilerine erişerek yardım edip etmediğini sordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, video konferans idaresiyle görüştüğü Fatma teyzeye, “Ramazanı şerifiniz kutlu olsun rabbim allahın izniyle şehidimizle sizleri cennetinde buluştursun. Valilikten gereksinimleriniz gideriliyor. Vefa sosyal takviye grubu lüzumlarınızı gideriyor mu?” dedi. Fatma Teyze ve eşi kendilerine yardım geldiğini lüzumlarının giderildiğini aksiyomdu.

Erdoğan görüştüğü bir öbür aile olan Raziye hanım ve eşi, “Vefa Sosyal Takviye GrubuHızır gibi bize yetişiyor ilaçlarımızı getiriyorlar, maske, kolonya getiriyorlar. Ücretimizi getiriyorlar, faturalarımızı getiriyorlar. Sen herkese yardım ettin. Allah seni başımızdan yetersiz etmesin. Vefa aralıksız hızır gibi konutumuzda” dediler.

“Şu beladan da Rabbim allahın izniyle bizleri en kısa zamanda muhafaza etsin”

Vefa Sosyal Takviye Grubu’nun yardım ettiği ailelerden bir ötekiyi Emine hanım ve ailesi ile de görüşen Erdoğan, “Rabbim ramazanı şerife kavuşturduğu gibi allahın izniyle bizlere bayrama da kavuştursun. Şu beladan da Rabbim allahın izniyle bizleri en kısa zamanda muhafaza etsin” dedi.

Emine hanım ve ailesi, Erdoğan’ın “Vefa Sosyal Takviye Grubu lüzumlarınızı karşılıyor mu?” sualini, “Karşılıyorlar Allah razı olsun hepsinden. Her zaman her mevzuda dayanakçı oluyorlar. Sizin huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum” şeklini cevapladı.

Sıradaki Haber :  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile telefonda görüştü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu