Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İzmir’deki şehit ailesine bayram telefonu

AK Parti İzmir Şehir Başkanı Kerem Ali Aralıksız, takribî 3 ay evvel Suriye’nin İdlib şehrinde şehit düşen Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Ak’ın İzmir’in Konak ilçesinde yaşayan ailesine bayram ziyareti yaptı. Bayram ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da aileyi ile telefonda görüştü.

“Sizin gibi annelerle iftihar dinliyoruz”

Kerem Ali Aralıksız’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayarak aileyle görüştürmesi aileyi neşelendirdi. Şehit annesi Nermin Ak, telefon görüşmesinde bayramlarını tebrik ederek taziyesini tekrarlayan Cumhurbaşkanına, “Başkaldırı etmiyoruz Cumhurbaşkanım; çok şükür, hamdolsun ki böyle bir evladın annesi oldum” laflarına Erdoğan’ın cevabı, “Biz de sizin gibi annelerle iftihar dinliyoruz” oldu.

“Cumhurbaşkanımızın bedelli katılımları gerçekten büyük mutlu etti”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ailenin aynı zamanda hemşehrileri olduğunu ve kendisini çok hoşlandığını belirten Başkan Aralıksız, şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını da ifade etti. AK Parti İzmir Şehir Başkanı Kerem Ali Aralıksız, şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanımız; her zaman halkla, halkın sinesinde, hanesinde olmuştur. Asla erişilemez olmamıştır. Sağ olsunlar aradık ve şehit ailemizle görüştüler. Bizlere ve şehit ailemize ikinci bir bayram yaşattılar. Her an, her acı ve mutlu günde halkımızın yanındadır. Halk adamı olmak böyle bir vicdan ister. Şehitlerimiz ve gazilerimize olan borcumuz büyük. Aileleri her zaman başımızın tacı. Onlar bu halkın anne babaları artık. Kendilerini sık sık ziyaret ediyor, hatır ve lüzumlarını soruyoruz. Bu bayram vesilesi ile Cumhurbaşkanımızın bedelli katılımları gerçekten büyük mutlu etti ve heyecanlandırdı. Allah onu başımızdan noksan etmesin.”

Sıradaki Haber :  Şanlıurfa'da 2 bina karantinaya alındı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu