Gündem

Doğuştan yürüme engelli gencin elektrikli bisiklet hayali gerçek oldu

Mehmet Hulusi Efendi Semti 4. Etap TOKİ evlerinde oturan doğuştan yürüme manili Hüseyin Mert Satıcı’nın elektrikli bisiklet hayali reel oldu. Yozgat İç Anadolu Ortapedik Manililer Derneği’ne ne arzda bulunarak oğlu için elektrikli bisiklet isteyen anne Ayşe Satıcı’nın isteğini Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse asıllaştırdı. Tüzük Komiteyi Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ’ın teşebbüsleriyle Yozgat Belediyesi tarafından Hüseyin Mert Satıcı’ya elektrikli bisiklet alındı. Doğuştan yürüme manili genci evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Celal Köse ve İç Anadolu Ortapedik Manililer Derneği Başkanı Hamide Taşarslan, bisikleti Satıcı’ya teslim etti.

Hüseyin Mert’e elektrikli bisikletini teslim eden Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, “Hüseyin Mert’i daha evvel dernek başkanımızla beraber evine gelerek ziyaret ettik, gidişatı hakkında bilgiler aldık. Hüseyin Mert’in annesinin elektrikli bisiklet çağrısına da kulak vermemek olası değildi. Biz geldik burada Hüseyin Mert’in azmini, galibiyetini gördük. Allahın İzniyle onun bundan sonraki yaşamını daha iyi devam ettirebilmesi için rehabilitasyonu için hekimlerimizin de önerdiği bu elektrikli bisikleti aldık ve ailemize armağan ettik. Hüseyin Mert’in başta annesine ve ailesine de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Tüzük Komiteyi Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ise Hüseyin Mert’i telefonla aradı. Bozdağ, manili genci yürüme azmi ve mücadelesinden dolayı tebrik ederek annesinin ve hekimlerin mücadeleleriyle ileriki günlerde Hüseyin Mert’in bisiklete de lüzum dinlemeden yürüyebileceği beklentisinde bulundu. Bozdağ, Hüseyin Mert’in rehabilitasyonu için ellerinden gelen cins cinsli çalışmaya hazır olduklarını da sözlerine ilave etti.
Elektrikli bisikletine kavuşan Hüseyin Mert Satıcı ve annesi Ayşe Satıcı da Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’ye teşekkür etti.

Bahadır Muhlis Gökgül
 

Sıradaki Haber :  Sivas’ta koronayı yenen 111. hasta da taburcu oldu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu