Dünya

Dünya genelinde tüm öğrencilere onlie eğitim

İtalyan Still I Rise, korona virus salgını nedneiyle eğitimlerine ara vermek zorunda kalmıştı. Mülteci çocukların eğitimi ve korunması konusunda uzmanlaşan Still I Rise, bu kez sadece mülteci çocuklar için değil dünya genelindeki tüm öğrenciler için e-eğitim platformu olan Together’ı hayata geçiriyor. Together platform ile sağlık durumları nedeniyle okula devam edemeyen dünya genelindeki genç öğrencilerin eğitimlere dahil etmesi amaçlanıyor. Program kapsamında 11-17 yaş aralığındaki öğrencilere tutku aşılamak, meraklarını uyandırmak ve online eğitim sayesinde eşit eğitim sağlanması hedeflenen projenin özünde, herkes için kaliteli, kapsayıcı ve ücretsiz bir eğitim sunuluyor.

Still I Rise Eğitim Direktörü Michele Senici, konuya ilişkin açıklamasında “Covid-19 salgınının başlangıcında tüm merkezlerimizi kapatmak ve ne yazık ki şimdilik tüm öğrencilerimize veda etmek zorunda kaldık. Nasıl katkıda bulunabileceğimizi merak etmeye başladık. Cevap açıkça aklımızda belirdi: normalde yaptığımız saha projelerimizi online hale getirmek” ifadelerini kullandı.
herkesin erişimine açıktır ve ücretsiz olan Together, 11 dersi kapsarken dersler İngilizce olarak veriliyor. Ders programı, temel İngilizce bilgisine sahip öğrencilerin daha fazla dil becerisi edinmelerini destekleyen bir İngilizce öğrenme programı da içeriyor.

Sıradaki Haber :  Lübnan'daki cami ve hastanede büyük hasar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu