Dünya

‘Durumu kötüleşti’ iddiası sonrası İngiltere Başbakanı Boris Johnson’dan mesaj: İyi durumdayım

'Durumu kötüleşti' iddiası sonrası İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan mesaj: İyi durumdayım

İngiliz basını, Londra’daki St Thomas Hastanesine kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson’a oksijen tedavisi uygulandığını yazdı. Haberlerde, Başbakan’da halen öksürük ve ateş görüldüğü belirtilerek, durumunun ağırlaştığı iddia edilmişti. Johnson, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda laf konusu iddiaları yalanladı ve “İyi durumdayım” dedi.

Geçtiğimiz günlerde yeni müşteri koronavirüs testi pozitif meydana çıkan ve karantina altında bulunan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Twitter hesabından iyi durumda olduğunu açıkladı.

“HERKESİ GÜVENDE YAKALAMAK İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ”

Koronavirüs semptomlarının devam etmesi nedeniyle dün hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, sosyal ağ hesabından, “Dün gece doktorumun tavsiyesi üzerine hala koronavirüs semptomları yaşadığım için bazı rutin testleri yaptırmaya hastaneye gittim. İyi durumdayım ve ekibimle bağlantı halindeyim, bu virüsle savaşmak ve herkesi güvende yakalamak için birlikte çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Johnson aynı zamanda bütün Ulusal Sıhhat Servisi (NHS) çalışanlarına teşekkür etti ve herkesi evde kalması için tekrar uyardı.

İngiliz basını ise Londra’daki St Thomas Hastanesine kaldırılan Johnson’a oksijen tedavisi uygulandığını ve durumunun ağırlaştığını iddia etmişti. Haberlerde, Başbakan’da halen öksürük ve ateş görüldüğü ve ne vakit taburcu edileceğinin bilinmediği de açıklama edilmişti.

ÖKSÜRÜK VE ALEV GİBİ ŞİKAYETLERİ DEVAM EDİYOR

Öte yanlamasına İngiltere Başbakanı Johnson’ın bir vakit daha gözlem aşağıda kalacağı ve bu sırada görevine devam edeceğini yazdı. Başbakanlık Ofisinden yapılan açıklamada, sürekli koronavirüs semptomları nedeniyle dün akşam hastaneye kaldırılan Başbakan Boris Johnson’ın moralinin yerinde olduğu belirtildi.

İNGİLTERE’DE SON DURUM

İngiltere’de yeni alıcı koronavirüs salgını (Kovid-19) sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bin 934’e yükseldi. Ülkedeki toplam olgu sayısı ise 47 bin 806’ya yükseldi.

'Durumu kötüleşti' iddiası sonrası İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan mesaj: İyi durumdayım

Koronavirüs nedeniyle karantinada olan Boris Johnson, önlem amaçlı hastaneye kaldırıldı



Sıradaki Haber :  Sudan'da feci kaza: 43 ölü, 31 yaralı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu