Gündem

Düzce’ye Sakarya ve Zonguldak illerinden giriş çıkışlar yasaklandı

Düzce İl Mucizevi Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Görüşme Salonunda gündemdeki konuları yine görüşürüz toplandı. Çin’in Vuhan kentinde başlayan Korona virüs (Covid-19) pandemisi, birçok ülkede tez yayılma göstererek tüm dünyayı korkutma etmeye devam etmektedir. Dünya Sıhhat Örgütü kadar pandemi olarak nitelendirilen bu salgından, ülkemizi ve vatandaşlarımızı gözetmek ve salgının yayılmasını alıkoymak için çoğu tedbire başvurulmaktadır.

Bu kapsamda Düzce Olağanüstü Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kadar yeni kararlar alındı. Buna göre; Sakarya ve Zonguldak il sınırlarından kara, hava ve deniz yolu ile (toplu ulaşım arabulucu, özel araç ve yaya vb.) Düzce’ye yapılacak tüm antre/çıkışların 18 Nisan 2020 Cumartesi günü saat 24.00’den itibaren ikinci bir karara kadar geçici olarak durdurulmasına karar verildi.

Vali Dağlı’dan evde kalın mesajı

Vali Zülkif Dağlı, dışarı çıkmayın uyarısı yaparak, “Kıymetli hemşehrilerim, havaların ısınması bizleri yanıltmasın, salgın tehlikesi henüz geçmiş değil! Covid-19 virüsü ile mücadelemiz, sizin hoşgörünüz ve desteklerinizle durmadan devam etmektedir. Alınan tedbirlere uyalım, zorunlu kalmadıkça dışarı çıkmayalım” dedi.

Ali Yıldız

Sıradaki Haber :  Azerbaycan’da Covid-19 vaka sayısı 35 bini geçti

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu