Gündem

En Güzel Anneler Günü Mesajları 2020| 10 Mayıs Anneler Günü Mesajları Resimli Paylaş Whatsapp Sms

En Hoş Anneler Günü İletileri 2020… Her sene mayıs ayının ikinci pazarı kutlanan Anneler gününe çok az bir zaman kaldı. Bizler için her türlü özveriyi yapan ve annelerimizi mutlu edecek Anneler Günü iletilerinden bu haberimizde sizler için en uygun olanı seçebilirsiniz. İşte en hoş anneler günü fotoğraflı iletileri ve kısa anneler günü iletileri…

EN HOŞ FOTOĞRAFLI ANNELER GÜNÜ MESAJLARINA ERİŞEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ANNELER GÜNÜ İLETİLERİ

– Anne senin vicdanın taş olsa sabreder mi, kuş olsa, çiçek olsa, gündüz olsa, kırılmaz mı? Acıdan bir sap menekşenin boynu bu kere dağlar doğursun beni anne. Sen de ılık bir yağmur ol durmadan yağ kanayan yerlerime. Anneler günün mübarek olsun canım annem.- Benim için herşeye sabreden, her zaman yanımda olan, kıymeti biçilemeyen dünyanın en hoş annesine.. Anneler günün mübarek olsun Anneciğim.

Meğerse dilimdeki ve beynimdeki en hoş kelime senin isminmiş. Sana her seslenişimde ya acım dinmiyor ya da sevgim neşeleniyor… Anneler günün mübarek olsun.

Şayet bana gözlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar hoşlandığımı çok iyi anlardın…Anneler günün mübarek olsun. Dünyada kimseyi seni beğendiğim kadar hoşlanamam, bağlanamam. Anneler günün mübarek olsun canım annem.

Anneciğim benim, kederimi keyfe dönüştüren tek insansın. Anneler günü mübarek olsun bitanem.

– Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, gözeticimsin, affedensin.. Annemsin. Seni çok hoşlanıyorum.

Her şeye kıymet senin ebedi sevgin… Annem annem… Seni çok arıyorum… Çok özledim. Anneler günün mübarek olsun biricik meleğim. 

Hudutsuz bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni beğenen annem, sana layık olmak için yaşıyorum. Anneler günün mübarek olsun.

Güneş suratlı, altın kalpli, mütevazi, tatlı dilli, meleklerin eşi sanki sensin, benim hoş annem. Anneler günün mübarek olsun.

Sıradaki Haber :  Dışişleri Sözcüsü Aksoy: 'Yunanistan’ın ahdi kara hududumuzu ihlali tedbirler alınarak anında önlenmiştir'

Penceresiz odamda, ışıkların en enderiydin. Us öğretmenim, yaşam danışmanımdın. Yollar parçaladı ama kalpler asla. Seni beğenen yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem. 

Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın azalmayacak öğreniyorum. Varlığınla mutluyum. Anneler günün mübarek olsun sevgili annem.

Beni başkası ağlatırken tasama çare olansın, başkası vazgeçerken her an yine sahip çıkansın. Seni çok hoşlanıyorum anneciğim. Anneler günün mübarek olsun.

Hoş annem, sen benim her şeyimsin, kalbimin en büyük keyfisin. Anneler günün mübarek olsun.
Gözyaşlarımı dindiren, beni yaşama getiren ve yaşama bağlayan canım annem. Anneler günün mübarek olsun.

Anneler günün mübarek olsun Annem! Her zaman söylemesem de seni çok hoşlandığımı bir tek sen öğreniyorsun.

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir evvelki günden daha hoş, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek biçimde olmasını dilerim. Anneler günün mübarek olsun benim melek annem.

Anne senin vicdanın taş olsa sabreder mi, kuş olsa, çiçek olsa, gündüz olsa, kırılmaz mı? Acıdan bir sap menekşenin boynu bu kere dağlar doğursun beni anne. Sen de ılık bir yağmur ol durmadan yağ kanayan yerlerime. Anneler günün mübarek olsun canım annem.

FOTOĞRAFLI ANNELER GÜNÜ İLETİLERİ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu