Gündem

Erdoğan, yüzüğüyle Milli Dayanışma Kampanyası’na destek veren vatandaşla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş’tan covid-19 dolasıyla başlatılan kampanyaya yüzüğünü yollayarak dayanak veren Mukadder Yetim adlı yurttaşla telefonda bir görüşme asıllaştırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmeye ait sosyal medya hesabından bir video paylaştı.
Mukadder Yetim’e sosyal medya hesabı twitter’dan teşekkür eden Erdoğan, “Bugün bizlere mektup yazan ve Millî Dayanışma Kampanyası’na dayanak için yüzüğünü yollayan Mukadder hanımla görüştük. Mukadder hanımın ve halkımızın her bir bireyinin bu kadirşinaslığını unutmak muhtemel mi?.. Bu aziz ulusa hizmet etmeyi bizlere kısmet eden Allah’a hamdolsun” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonda Mukadder Yetim ile yaptığı konuşmada ise, “Cumhurbaşkanına yüzük yolluyorsun, mektup yolluyorsun, bunun karşılığında sizi telefonla aramayayım mı? Hiç ağlamaya gerek yok. Sizin bu kadirşinaslığınızı bizim de unutmamız olası değil. Her şeyden evvel Kahramanmaraş’ı öğreniriz. Edeleri öğreniriz” diye konuştu.

Erdoğan, daha sonra Mukadder Yetim’ün eşi ve çocukları hakkında bilgi aldı. Yetim ise, Erdoğan’dan ailesi için dua etmesini isterken, cumhurbaşkanına hitaben şu ifadelere yer verdi. “Görüşmede Yetim’ün eşi ve çocukları hakkında bilgi alan Erdoğan, Yetim ailesinden kendisine dua etmelerini istedi.

Yetim yüzüğüyle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitaben yolladığı mektupta, “Bizler 15 Temmuz’da vatanımız için nasıl bir ve birlikte olduysak bugün de hastalık nedeniyle mağdur olan kardeşlerimizin yanında bir ve birlikte olmalıyız.
Çok değerli Cumhurbaşkanı’m ben Kahramanmaraş Andırın’da oturmakta olan bir konut hanımıyım. Parasal varlığım olarak bir tek yüzüğüm var. Onu da çorbada benim de tuzum olsun diyerek bu hayır kampanyasını yolluyorum. Bedelli büyüğüm şunu öğrenmenizi isterim ki, eşim, iki evladım ve tüm Andırınlılar olarak bizler her zaman yanınızdayız.”

Sıradaki Haber :  Cumhurbaşkanı Erdoğan 2,5 ay sonra Ankara'da

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu