Kültür Sanat

Evde Çal konserlerinin ilk konuğu Nilipek. oldu

Evde Çal konserlerinin ilk konuğu Nilipek. oldu

Oluşturduğu müzikal programlarla bambaşka deneyimler yaratıcı Red Bull, daha önce denenmediği belirli müzik yolculuğunu dinleyicilerle buluşturdu. Müzikle ırk arasındaki mesafeyi uyandırmak için başlatılan Inkar Bull Sunar ile Evde Çal canlı konserler serisinin ilk konuğu Nilipek. oldu.

18 Mart Çarşamba akşamı Inkar Bull Türkiye’nin resmi sosyal ağ hesabı üzerinden canlı olarak performans bildiren Nilipek., ”Bence en hoş şey müzikle bir araya gelmek, şarkılarımız yoluyla göz göze gelebilmek o kadar değerli ki” dedi.

Programda Nilipek., ‘Havada bir hinlik var’, ‘Koşuyolu’, ‘Sabah’, ‘Gömülür’, ‘Çocuk’, ‘Beraber’ isimli şarkılarını seslendirdi. Burada sevenleriyle arasındaki mesafeleri kaldırarak onların evlerine konuk olan müzisyen şarkılarıyla dostça sohbetiyle keyiflendirdi.

Takriben 25 dakika süren canlı konser deneyimine, binlerce iştirakçi dahil oldu. Burada merak edilen soruları da yanıtlayarak izleyicilerle neşelendirici bir sohbete imza atan müzisyen, hem markanın takipçilerine özel olarak kendisinin önerdiği albümlerin yer aldığı bir çalma listesini de paylaştı.

Müzikseverlere evde konser deneyimi sunan Nilipek.’in gerçekleştirdiği Red Bull Sunar ile Evde Çal’a ait video tescil, markanın Türkiye’nin devlete ait sosyal medya profiline de sabitlenerek programı kaçıranların erişimine de sunuldu.

Gelecek misafir Akın Sevgör
Evde Çal konserler serisinin 25 Mart tarihindeki gelecek konuğu ise elektronik müzik sahnesinin beğenilen isimlerinden olan Akın Sevgör olacak.

Sıradaki Haber :  Yaz aylarında nüfusu 10 katına çıkıyor, gelen dönmek istemiyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu