Ekonomi

Gayrimenkul sektöründe dijital imza devri

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul alım-satım ve kiralama süreçlerini uçtan uca dijitalleştirmek amacıyla Dijital İmza Projesi’ni hayata geçirdiğini duyurdu. Dijitalleşme adımıyla birlikte gayrimenkul şirketi, müşterilerinin imzalaması gereken alım-satım, arabuluculuk ya da yer görüş gibi sözleşmeleri mail aracılığıyla ileterek herhangi bir cep telefonu veya tablet üzerinden imzalanmasına olanak tanıdığını açıkladı.

Salgına karşısında aldıkları tedbirleri inovasyon ile bir araya getirdiklerini aktaran RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, ”Özellikle koronavirüs salgınının etkin olduğu bu dönemde adım attığımız Dijital İmza Projesi ile mülk sahibi, kiracı ya da alıcının bir araya gelmeden sözleşmeleri uzaktan imzalayabilmesini sağladık. Bu Vesile Ile temassız bir şekilde emlak sözleşmelerinin tamamlanmasını ve gayrimenkul işlemlerinin her koşulda devam etmesine olanak tanıdık” dedi.

”Sanal konut turuyla konut satışı yapıldı”
“Evde Kalın” çağrısına teknolojik olarak çarçabuk ayak uydurmak için adımlar atan RE/MAX’ın dijital imza dışarıda satılık ya da kiralık evler için de sanal turlar düzenlediği bildirildi. Geçtiğimiz hafta sanal tur üzerinden ilk ev satışının gerçekleştirdiklerini bildiren Goldştayn, şunlar aktardı: ”Özellikle satılık mülklerin sanal tur için çekimlerini yaparak dijital pazarlama yöntemleriyle alıcılara ulaşması için yoğun emek sarfediyoruz. Önceki hafta ofislerimizden biri gerçekleştirdiği sanal tur neticesinde dijital satmak sözleşmesini alıcıya göndererek, dijital imzanın alınmasını sağladı ve satmak işlemlerinin başlatılmasına olasılık sağladı. Acele konut ihtiyaçlarına temassız emlak süreciyle destek veriyoruz ama salgın ardından da bu dijitalleşmenin önemli avantajlar sunacağını öngörüyoruz” biçiminde konuştu.

Sıradaki Haber :  Bakan Selçuk, TÜRMOB ve TOBB Başkanları ile video konferansla 'Kısa Alıştırma Ödeneği'ni görüştü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu