Gündem

Gizli hayırsever bayram öncesi bakkal bakkal gezdi borç kapattı

Hem zelzele hem de korona virüsle gayret edilen Elazığ’da saklı bir iyiliksever merkeze bağlı Rızaiye Mahallesi’nde giderek 5 bakkalı gezdi borçlarını ödemek istediğini söyledi. Adını saklı yakalayan iyiliksever, bakkallardan borç defterini isteyerek, lüzum sahibi olanların borçlarını ödedi. İyilikseverin toplamda 15 bin liradan fazla ödeme yaptığı bilindi.

İyiliksever şahsın gelip dükkanlarına borç kapatmak istediğini belirten şirket sahibi Derya Karakaya, “Bizde bu gidişattan hoşnut olduk. Zira mağdur olan insanlar da vardı. 5 bin gibi bir borç kapattı. Allah hayrını kabul etsin. Lüzum sahibi olanlar vardı. Ücretini alamayan birkaç ay erteleyenler vardı. İyi oldu bayram evveli” dedi.

İyilikseverin gelerek takribî 3 bin TL’lik borç kapattığını belirten bir değişik şirket sahibi Ercan Alpbağı ise “Geldi gidişatı iyi olmayan şahısların borcunu kapatmak istedi. Ramazan Bayramı geliyor. İyi oldu hem borcu olanlar için hem de bizim için. Alıcılar bu gidişatı dinleyince çok neşelendiler” diye konuştu.

Mehmet Hanifi Şahin

Sıradaki Haber :  Ana yüreği hiçbir şey dinlemedi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu