Gündem

İçişleri Bakanı Soylu’nun plaket verdiği yardımsever iş adamı, korona virüsten hayatını kaybetti

Adıyaman’da gereksinim duyulan ağız ve diş hastanesi, mektep, cami, özel harekat hizmet binası ve lojmanları, sağlık ocağı ve baş sağlığı evi yaparak çoğu hayra vesile olan Yıldırım Eğitim Vakfı Başkanı iyiliksever Abuzer Yıldırım, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanması üzerine Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada kendisinde korona virüsü tespit edilen Abuzer Şimşek, çare altına alındı.

Takriben 1 haftadır korona virüsünden nedeniyle hastanede tedavi görebilen Abuzer Şimşek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yıldırım’ın cenazesi sonradan hastane morguna alındı.
Yardımcı iş adamı Abuzer Şimşek’ın, 27 Nisan Pazartesi günü defnedileceği belirtildi.

İki defa Süleyman Soylu’dan plaket aldı

İş adamı Yıldırım’dan geriye doğru Adıyaman’a yaptırmış olduğu yatırımlar ile İçişleri Bakanı Süleyman Aristokrat’yla beraber katıldığı açılış töreninden görüntüler geriye kaldı. Şimşek, 12 Şubat 2012 tarihinde yeğeni şehit polis memuru Ahmet Yıldırım’ın adı bahşedilen polis merkezini yapımı sebebiyle, 30 Kasım 2019’da da Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat ve Çevik Baskı Ek bina yapımındaki desteği sebebiyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından kendisine plaket verilerek, teşekkür edilmişti.

Evren Kizir

Sıradaki Haber :  Dışişleri Bakanlığından ABD Başkanı Trump’ın 1915 olaylarına ilişkin açıklamasına sert tepki

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu