Gündem

Isparta’da karantina süresi tamamlanan 268 vatandaş memleketlerine gönderildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yönergesiyle korona virüs önlemleri kapsamında 24 Nisan’da Suudi Arabistan’dan Türkiye’ye getirilen 268 şahıs, Isparta’da Gençlik ve Spor Şehir Müdürlüğüne bağlı Murad Hüdavendigar Erkek Talebe Yurdu’nda 14 gün karantinaya alındı. 268 yurttaş, karantina vaktinin sona ermesinin ardından bugün memleketlerine sevk edildi. Sabah saatlerinde sosyal mesafe kaidesine göre tek tek otobüslere alınan yurttaşlara memleketlerine dikmeleri için birer tane lavanta fidesi de armağan edildi.

“Her şeyimiz süperdi”

Ufuk İşmioğulları, karantina vaktince her şeyin çok hoş geçtiğini belirterek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a baki şükranlarımı sunarım. Yurt personellerimize teşekkür ederim. Hiçbir şeyimiz yetersiz değildi, her şeyimiz süperdi. Her şey için çok teşekkür ederim” dedi.

“Bir kere daha Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı olmaktan iftihar ve gurur duydum”

28 yıldır Arabistan’da yaşadığını ifade eden Özkan Yılmaz, “Öncelikle buraya gelmemize Sayın Cumhurbaşkanımıza ve bakanlarımıza, Isparta Valisi, Isparta Belediye Başkanı ile sıhhat çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. 28 yıldır Arabistan’dayım, bir kere daha Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı olmaktan iftihar ve gurur duydum. Zira başka ülkelerdeki yurttaşlar Türkiye Cumhuriyeti’nin yapmış olduğu iyilik ve hoşlukları görmediler. Biz devletimiz sayesinde buraya kadar geldik ve en hoş biçimde karşılandık. Sabunundan mendiline kadar her şeyimizi devletimiz karşıladı. Allah devletimize zeval vermesin ve daim etsin” diye konuştu.

“Devletimize teşekkür ediyoruz”

Serhan Çevikoğulları da Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kendileri güç vaziyetteyken sahip çıktığını belirterek, “Devletimize teşekkür ediyoruz. Isparta’da iyi karşılandık. Her şey için teşekkür ederiz” dedi.

Ali Serkan Aygün
 

Sıradaki Haber :  Küçükçekmece’de yeni Vecihi Hürkuşlar yetişiyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu