Gündem

İzmir’in sakin görüntüsü havadan görüntülendi

Çin’de ortaya çıkıp dünyayı tesiri altına alan korona virüs salgını sebebiyle Türkiye’de hafta sonları uygulanan caddeye çıkma kısıtlaması, bu hafta dört gün sürecek. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile birleştirilen caddeye kısıtlaması, İzmir’in de aralarında bulunduğu 15 şehri içeriyor. İzmir’de günün her saati yoğun olan bölgeler, dün gece itibariyle başlayan kısıtlama sebebiyle suskunluğa büründü.

Yalnızca kısıtlama kapsamı dışında olan misyonlular dışarıya çıkabilirken, İzmir’in serinkanlı görüntüsü havadan görüntülendi. Şehrin en yoğun noktalarından Konak Alanı, Gündoğdu Alanı ve Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki durgunluk göze çarptı.
Korona virüs salgını nedeniyle takribî 2 aydır konutlardan çıkmayan 65 yaş ve üzeri yurttaşlar, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da pazar günü emin zaman dilimlerinde dışarıya çıkabilecek. Ancak hava sıcaklıklarının yüksek olması sebebiyle 11.00-15.00 olarak tanımlanan saatler, 12.00-18.00 olarak değiştirildi.

Ceren Atmaca – Sinan Yeniçeri – Ali İhsan Çiftçi
 

Sıradaki Haber :  2 Ekim En Güzel Cuma Mesajları|2020 Anlamlı Kısa Resimli WhatsApp Cuma Sms'leri| Resimli Cuma Sözleri Mesajları!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu