Gündem

Kahramanların üssünde bayram sevinci

Suriye hududunda terör niyetlerinin yok edilmesinin yanı gizeme yurt içinde terörle gayret de galibiyetli vazifelere imza atan 7. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda bayram coşkuyu yaşandı. F-35 uçaklarının Türkiye’de ilk yerleştirileceği üs olan 7. Ana Jet Üs Komutanlığı, tarihindeki galibiyetli misyonlar sebebiyle 2 terörle gayret ve 1 Kıbrıs Barış Harekatı Madalyası bulunduruyor.

Korona virüs Covid-19 salgını ile beraber hastalığa karşı her türlü temkinlerin alındığı Kahramanlar Üssü olarak öğrenilen 7. Ana Jet Üssünde bayram coşkuyu yaşandı. Sabah saatlerinde karargahta asıllaştırılan bayramlaşma merasiminde, Üs Komutanı Hava Silah Sistem Albay Hasan Hüseyin Kanbur, askerlerle bayramlaştı.

Ulusal Korunma Bakanı Hulusi Akar’ın bayram iletisinin okunmasını arkasınınsan kısa bir konuşma yapan Albay Kanbur, “Sevgi, hürmet, müsamaha fedakarlık ve dayanışmanın en üst seviyeye çıktığı bir Ramazan Bayramını hep beraber kutlamanın büyük şerefi içerisindeyiz. Ailelerinizden uzakta ama Peygamber ocağımızın içerisinde Türk Silahlı Güçlerinin Hava Güçleri ailesi olarak bayramımızı hep beraber kutluyoruz. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak silah dostları, ebediyete gelmiş tüm şehitlerimizin ve gazilerimizi şükran ve hürmet ile anıyoruz. Başta aileleriniz olmak üzere hepinize hoş bir bayram diliyorum. Mübarek Ramazan Bayramınız mübarek olsun” diye konuştu.

Konuşmanın ardından üs komutanı Albay Kanbur, vazifeli rütbeli personel ile er ve erbaşların sırayla bayramlarını kutladı. Korona virüs sebebiyle sosyal mesafe ve maske kaidelerinin uyulduğu merasimde, askerlere bayram şekeri, tatlı ve kolonya ikramında bulunuldu.

Cahit Özçelik – Erdal Akbuğa

Sıradaki Haber :  Bursalı bıçakçılardan korona virüse antibakteriyel tedbir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu