Gündem

Karantinayı ihlal etti, polise zor anlar yaşattı

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde polis ekipleri Muratpaşa ilçesi Sinan Semti, İsmet Paşa Sokağı üzerindeki parklarda oturanları görünce ihtar yaptı. Bazı yurttaşlar ihtarı dikkate alırken, kimileri almadı. İhtarlara karşın park içinde değişik banklara oturan şahsa kimlik denetlemesi yapan polis 48 yaşındaki Köksal T’nin Korona virüs sebebiyle evinde 14 günlük karantina altında olduğu tespit edildi. Bunun üzerine polis ekipleri gidişatı sıhhat takımlarına bildirdi. Elinde telefonu ve suratındaki çift maskesi ile bankta oturan Köksal T, gidişatı polis ekiplerine anlattı. Özel elbiseleriyle gelen sıhhat takımları T’yi sağlık kurumuna götürmek için bir vakit uğraştı. Lüzumlu desteğin kendisini yapılacağının lafının verilmesi üzerine Köksal T, ambulansa binmeyi kabul etti. Karantina sürecini ihlal etmek ve yasak olan banklarda oturmaktan Köksal T”ye 3 bin 150 TL cezai harekât uygulandı.

Köksal T’nin fayans ustası olduğu ve birkaç gün evvel Korona virüs bulguları sebebiyle çağırdığı ambulansla sağlık kurumuna kaldırıldığı, virüsü ayaktan atlattığı ve 14 gün evinde karantina sürecinde olması bildiri edildi. Karantina sürecinin 9 gününü çalıştığı inşaatta geçiren T, evinden dayanak istenmesi üzerine süreci ihlal etmek zorunda kaldığı ve dayanak kuruluşlarına erişemediği bilindi.

Polis ekipleri bankta uyuyan bir şahsı da uyardı.

İsa Akar – Burak Yalman

Sıradaki Haber :  17 Nisan En Güzel Cuma Mesajları |2020 Anlamlı Kısa Resimli WhatsApp Cuma Sms'leri| Resimli Cuma Sözleri Mesajları !

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu