Gündem

Kayseri’de korona virüsten korkutan ölüm

Alınan bilgiye takriben, evde karantina aşağıda tutulan Y.G. isimli insanlar otobüsü şoförü rahatsızlanınca Kayseri Şehir Halkı Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Otobüs şoförü Kayseri Kent Hastanesi Pandemi bölümünde dün yaşamını yitirirken Y.G.’nin vefatı insanlar otobüsçüleri aralarında endişe verici olduğu dek endişeyle de karşılandı.

Filyasyon amaçlı evde karantina altına alınan 850 millet otobüsü şoföründen biri olan Y.G.’nin Pandemi bölümünde hayatını kaybetmesi akıllarda soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

Hayatını kaybeden Y.G.’nin Covid-19 testinin pozitif çıkıp çıkmadığı merak edilirken, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gazeteci Veli Altınkaya ile yaptığı televizyon programında “Halk Müziği otobüsü şoförü koronadan öldü” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin denetim ve kontrolünde olan özel millet otobüsü seferleri takriben 1 haftadır İl Hıfsızzıha Kurulu Kararı gereği yapılamazken yaklaşık 850 ahali otobüsü şoförü de filyasyon kısıtlamasına alınmıştı. Kısıtlamalar nedeniyle halen ahali otobüslerinden mahrum hizmet veren Kayseri Ulaşım A.Ş. elinde bulanan yaklaşık 350 belediye otobüsü ile kısıtlamalı uygulamayla hizmet vermeye çalışırken, halk otobüsleri seferlerinin ay sonunda hizmet vermeye başlayabileceği konuşuluyor.

Konuyla ilgili Millet Otobüsçüleri Odası’nın hiçbir açıklamada bulunmaması ise uyarı çekiyor.

Cem Atakan

 

 

 

Sıradaki Haber :  Yeşilköy ve Hadımköy hastaneleri açılıyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu