Gündem

Korona virüsü babasıyla birlikte yenmişti, iznin tadını babasıyla çıkardı

Şehir merkezi Şeyh Şamil Semtinde yaşayan konutlu ve 3 çocuk babası 37 yaşındaki Hasan Kıraç ile 5 yaşındaki oğlu Ömer Kıraç, Numune Sağlık Kurumundaki Covid-19 rehabilitasyonlarının ardından sıhhatine kavuşmuştu. Oğlu ile beraber 14 günlük karantina sürecini geride vazgeçen baba ve oğlu, İçişleri Bakanlığının 0-14 yaş aralığındaki çocuklar için verdiği caddeye çıkma izninin tadını 3 oğluyla beraber çıkardı. Kıraç ailesi, parkta eğlendikten sonra ailece futbol oynadı.

Baba Hasan Kıraç, 4 saatlik izinde Korona virüsü beraber yendikleri oğluyla beraber parka gittiklerini belirterek, “ Oğlumla beraber 14 günlük süreci atlatmış bulunmaktayız. Bu gün çocuklara verilen 4 saatlik izinde ise oğlumla beraber parka gittik. Azıcık parkta reyin oynadık, öteki ağabeyleriyle beraber futbol oynadık. Konuttaki bunalma sürecini de bu 4 saatlik izinle atlatmış olduk. Çok şükür gayet iyiyiz. Mecburi kalmadıkça herkesi konutta kalmaya davet ediyorum. Bu süreci hep beraber el ele atlatacağız. Parkta Ömer’le beraber salıncağa bindik, kaydık ve tahterevalli de oynadık” dedi.

Öte yandan Sivas’ta şehir merkezindeki parklar, çocuk sesleriyle şenlendi. Haftalardır caddeye çıkamayan çocuklar parklarda gönüllerince eğlendi.

Veysel Korkmaz – Demet Karakuş

Sıradaki Haber :  Son 24 saatte korona virüsten 73 kişi hayatını kaybetti

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu