Gündem

Maskesiz ekmek almak istedi, fırıncıyla tartıştı

Yeni müşteri korona virüs ile uğraş için alınan tedbirler zarfında 30 büyükşehirde ve Zonguldak’ta bu gece saat 24.00’den itibaren sokağa çıkma yasağı başlayacak. Pazar günü saat 24.00’e dek devam edecek olan yasaklanmış öncesi vatandaşlar marketlere ve fırınları akın etti. Kasımpaşa’da ve Küçükçekmece’de fırınların önünde ekmek kuyruğu oluştuğu görüldü. Kasımpaşa’daki fırına maske takmadan gelen bir vatandaşın fırıncıyla tartışması uyarı çekti. Fırıncı maskesiz bir şekilde vatandaşı içeri almadı ama vatandaş içeri girmek için ısrar etti.

Polisten vatandaşa dikkat: “Hamama giren terler”

Tartışma esnasında fırına polis ekipleri geldi. Polis ekipleri de maskesiz vatandaşa fırına giremeyeceğini söyledi. Bunun üzerine maskesiz vatandaş uzun süredir sırada beklediğini ve maske almak için her yerde eve gitmek zorunda olduğunu söyleyerek sitem etti. Vatandaşın sitemi üstüne “Hamama giren terler” diyen polis memuru kurullara uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

Diğer bir vatandaşın verdiği maskeyi takan ve bu şekilde fırına girebilen yurttaş, “Bir tane ablamız maske verdi. Maskem yoktu ekmek vermediler” dedi.

Vedat Bayraktar – Erdal Can İçelli – Muhammet Emin Arslan
 

Sıradaki Haber :  Genç kadın devlet desteği ile kendi işinin patronu oldu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu