Gündem

Oyuncak araba koleksiyonuna servet harcadı

Fatsa ilçesinde yaşayan evli ve 2 çocuk babası Tuğrul Özkan ufak yaşlarda başladığı oyuncak araba merakına 22 senede tam 50 bin lira harcayarak koleksiyon oluşturdu. Bambaşka modeldeki arabalarına evinde özel bir alan da oluşturan Özkan, senelerdir biriktirdiği oyuncaklarına gözü gibi bakıyor. Model arabalarına takriben 50 bin TL harcayan Tuğrul Özkan’ın bu merakı kendine galericilik mesleğini de kazandırdı.

“Dünyada eşine eksik rastlanır araçlar koleksiyonumda var”

10 yaşından bu zamana kadar fazla sayıda aracı biriktiren ve model arabaları için evinin bir odasına camdan vitrin yaptıran Özkan, “Dünyada eşine az rastlanır araçlar koleksiyonumda var. Onlara gözüm gibi bakıyorum. Özel yaptırdığım camlı vitrinin içinde canım sıkıldığı zaman model arabalarımı çıkarıyorum onlarla gerginlik atıyorum ve dertleşiyorum” dedi.

“Galericiliği bu yüzden seçtim”

Özkan, “Otomobillere tutkum çocukluğumdan bu zamana değin gelen özel bir şart. 10 yaşımda model araba almaya başladım ve onlarla çok zaman geçiriyordum. Eskiden halıların üzerilerinde sürüyordum oyuncaklarımı. O anki heyecanım devam ediyor ve model otomobil almaya devam ediyorum. Farklı modellerde ama araçları ömrüm her tarafında biriktirmeye devam edeceğim. Otomobil tutkum daha da büyüdü ve meslek olarak galericiliği tercih ettim. İşimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum” diye konuştu.

“Model araçları seviyorum”

Lisanslı modelleri biriktirdiğini söyleyen Tuğrul Özkan, “Sıradan model aracın maliyeti 350 TL’dir. 50 bin TL harcadım bu özel koleksiyonum için. Yaşım ilerlese de devam edeceğim biriktirmeye. Evimin bir odasını bu araçları saklamam için vitrin yaptırdım” şeklinde konuştu.
 

Ahmet Altay
 

Sıradaki Haber :  BAE’deki İsrailli muhabir canlı yayında bayıldı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu