Teknoloji

R10.net’cilt manalı adım: Davetiyesiz üyelik açıldı!

Türkiye’de faaliyet gösteren forum sitelerinden R10.net yıllardır davetiyesiz üyelik kabul etmiyordu. Site koronovirüs sebebiyle evlerden çıkılmayan şu günlerde davetiyesiz üyeliği kısa süreliğini aktif hale getirdiklerini duyurdu. Konuyla alakalı bilgilendirmelerde bulunan R10.net Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Çetin, #EvdeKal projesine yardım yapabilmek için insanların internet tabanlı işlerde evlerinden çalışarak ekonomilerine katkı sağlayabilmesini amaçladıklarını dile getirdi.

Üyelik için neler gerekiyor?

Coşkun Çetin üye olunabilmesi için neler yapılması gerektiğine dair de “10 Nisan 2020 tarihine dek geçerli olan davetiyesiz üyelikten faydalanmak isteyenlerin; T.C Kimlik Yoklama, Mail Onay, Günün tarihi yazılmış bir kağıtla birlikte selfie çekerek fotoğrafı üstüne atmak, SMS Onaylama ile birlikte 4 düzeltme sonrasında hesabınız faal edilecek. Almak üzere toplamda 4 faktörden oluşan bu güvenlik sürecini tamamlaması gerekiyor. Bilhassa T.C kimlik kontrolü gerçekleştirileceği için yanlış bilgilerle foruma tescil olmak isteyenler engellendi. Bu dolandırıcılıkların önüne geçmek için önemli bir etmen” dedi.

Üyelik işlemi nasıl yapılır?

Çetin son olarak da üyelik işlemlerinin nasıl yapıldığını an be an şöyle sıraladı;

1. Üyelik formunu içten bilgilerle tamamlayın.
2. Anlamsız bir kâğıda en üste R10.net yazıp altına üye olmak istediğiniz günün tarihini yazın. Bu kağıtla birlikte yüzünüzün net gözükeceği şekilde çektiğiniz özçekim ( selfie ) görüntüsünü yükleyerek kayıt işlemini tamamlayın.
3. Aktivasyon için gelecek olan mailde yazar aktivasyon linkine tıklayın.
4. Moderatörler tarafından manuel kontrol sonrası verilecek kabul etme, baştan fotoğraf isteme talebi veya üyelik kabul edilmeme durumu size gün içerisinde yeniden mail olarak gelecektir.
5. Mail olumlu olarak gelir ve üyeliğiniz onaylanırsa R10.Net’e email ve belirlediğiniz şifre ile giriş yapın. Ardından karşınıza SMS onaylama ekranı çıkacak telefon numaranızı dürüst girdiğinizden belirlenmiş olduktan sonradan SMS düzeltme işlemini yapmalısınız. SMS doğrulama işlemini yapmadan hiçbir sayfaya antre izniniz bulunmaz.
R10.net yönetimi 1. 2. ve 3. şıkları sorunsuz yerine getiren herkesin üyelik talebinin onaylanacağını açıkladı.
 

Sıradaki Haber :  Koronavirüsten kaçarken siber virüslere yakalanmayın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu