Rüya Tabirleri

Rüyada Aba Görmek

Rüyada aba bakmak, yolculuğa delâlet eder, aba giymek: Üzerine bir aba giymiş olduğunu görmek, rızka, ferah kazanca ve saadete delâlet eder. Yeniden bir aba giymiş olduğunu bakmak, hiç beklenmeyen bir yerden gelecek üstünlük ile tâbir olunur.

Rüyada aba görülmesi, yolculuk ve sevindirici bir haber demektir. Bir kimsenin rüyasında aba üstüne oturduğunu görmesi; rütbesinin artacağına, rüyasında aba giydiğini görmesi; huzurlu bir kazanca ve mutluluğa kavuşacağı anlamına gelir.

Rüyada kişinin sırtından abayı çıkardığını görmesi; görevine son verileceğine, bir tüccarın rüyasında sırtından abasını çıkardığını görmesi işlerinin kötüye gideceğine yorumlanır.

Rüyanızda abanızı çıkarıp bir başkasına verdiğinizi görmeniz; elinizde olan malı başkalarına kaptıracağınıza kötüye işaret eder. Rüyada sırtınızdaki abanın siyah olduğunu bakmak ise üzücü bir haber alacağınıza anlamına gelir.

Rüyanızda sırtınızdan siyah bir abayı çıkardığınızı görmeniz, halen içinde bulunduğunuz bir sıkıntıdan kurtulacağınıza muhabere eder, beyaz aba giymek ele geçecek mala işaret eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Bacanak Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu