Rüya Tabirleri

Rüyada Abajur Görmek

Rüyada Abajur ile ilgili her ne şekilde olursa olsun abajur ile ilgili bir şey görmek hayırlı bir rüyadır. Bu rüya yakın gelecekte bir işten maddi bir gelir sağlanacağını belirtir. Rüyada beyaz, kırmızı, mavi, yeşil, mor, siyah, pembe yada ayaklı bir abajur bakmak, yararlı bir işe başlamaya, geliri önceden aşina ve belirli olan işleri yorulur. Rüyada abajur, o anda bilmediğiniz, daha daha sonra ortaya çıkabilecek bir işten maddesel kazanç karşılamak anlamına da kazanç. Rüyada abajur yanmak iyi habere, abajur almak iyiliğe, abajur takmak faydalı işlere, abajur lamba yorumu ise bedensel gelir anlamına kazanç.

Rüyada abajur tutuşmak

Rüyada Abajur yaktığını bakmak iyi bir haber olarak ifade edilmiştir. Abajuru kendi yakan kişi bir fırsatı değerlendirecek demektir. Keza abajur yaktığını gören muvaffakiyete, izzet ve zafere ulaşır.

Rüyada abajur edinmek

Rüyada abajur almak, birçok kimse için yardımcı olabilecek bir işe başlayacağınıza ve herkese iyilik edeceğinize işarettir. Bekar birinin abajur alması üzel, şerefli ve ahlâk-ı hasene sahibesi biriyle evlenmeye alamettir.

Rüyada abajur takmak: Rüyada Abajur takmak oluşturacağı işten başkalarının yararlanmalarına izin verilmeyeceğine işarettir.

Rüyada abajur lamba bakmak:Rüyada her ne şekilde olursa olsun abajur ile ilgili bir şey bakmak, yakın gelecekte bir işten fiziki bir kazanç sağlanacağını belirtir.

Rüyada abajur satın elde etmek

Rüyada Abajur yardımsever bir işe başlamaya, geliri önceden tanıdık ve kesin olan işleri belirtir. O anda bilmediğiniz, daha sonra ortaya çıkabilecek bir işten kazanç sağlamak anlamına kazanç.

Rüyada abajur armağan almak

Hayırlı bir habere işarettir. Rüyada Abajur iyi haberdir. Abajuru kendi yakan kişi bir fırsatı değerlendirecek demektir. Bekar birinin rüyada beyaz abajur görmesi evleneceğine işarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Bağlama çalmak Görmek

Rüyada pembe abajur görmek: Rüyada pembe abajur bakmak te iyiye yorulduğu gibi mehtaplı geceler yaşayacağınıza göze çarpan eder.

Rüyada abajur kırılması

Seyahat etmeye veya yolculukla deyiş edilir, can sıkıntısı ve üzüntünün gitmesine yorulur. Bir Takım tabirciler abajurun kırılmasını bir şeyi arzu edip de ona kavuşamamak olarak yorumlamışlardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu