Rüya Tabirleri

Rüyada Abdest Alıp Namaz Kılmak

Rüyada abdest alıp namaz kılmak endişe ve kederden kurtulmaktır. Rüyada abdest alıp namaz kıldığını görebilen kişi üzüntü ve kederden kurtulur.

Tüccar olan kimsenin rüyada abdestsiz namaz kıldığını görmesi, sermayesi olmadan mal kazanacağına sinyâl eder. Bütünleyici başlık için bakınız rüyada abdest olmak.)

Abdest, hataları temizleyen ibadetlerdendir. Abdest alarak namaz kılmak dini inancınızın sağlamlığına deyiş edilir. Rüyada abdest alarak namaz kılmak murada ermeye işarettir. Sevince ve hayra delâlet eder. Bu rüyayı gören birey hasta ise şifa bulur, günahkâr ise tövbe eder, iyilik tarafı artar, her türlü saadete nail olur.

İmam Nablusî buyuruyor ama: – Rüyada abdesti var iken her yerde abdest aldığını görmek, rahmet üzerine rahmete, nimet üzerine nimete delâlet eder.

Yine rüyada soğuk bir mahzende abdest aldığını ya da gusül yaptığını gören kimse, zarar ettiği şeyini bulur. Namaz kıldığını görse, üzüntü ve üzüntüden halâs olur ve gamdan kurtulur. Rüyada abdest alıp namaza kıldığını görebilen kimse, endişe ve kederden kurtulur.

Rüyada namaz kılmak için abdest bölge kimse için, korktuğu şeylerden güvencede olur. Abdest alıp namaza başladığını gören, üzüntü ve kederden kurtulup Allah’a şükreder.

Rüyada temiz su ile abdest alıp namaz kılmak rüyayı görebilen birey üzüntülü ve üzüntülüyse üzüntüden kurtulur. Borcu varsa borcunu öder. Hastaysa şifa bulur. Günahkarsa tövbe eder. Saf su ile abdest alıp namaz kılmak şanslı rüyalardandır.

Sıradaki Haber :  Rüyada Yafta Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu