Rüya Tabirleri

Rüyada Abiye Giymek

Rüyada abiye giymek göz alıcılık, çekicilik, sevinç ve sürür ile tabir olunur. Zira abiye, kadınların özel gün ve gecelerde, giydikleri giysi demektir. Genç bir kızın rüyada beyaz abiye giymesi, ivedi zamanda kısmetinin çıkacağına iyi ve varlıklı bir delikanlıyla evleneceğine delalet eder. Rüyasında kısa abiye elbise giyen rüya sahibinin, herkesin dikkatini çeken, hayranlık uyandıran, hoş ve göz alıcı bir kadın anlamına gelir.

Rüyada siyah abiye elbisesi insanı muhafaza edecek şeyler demektir. Rüyasında yeşil abiye elbiseler giyen kişi, hoş ve nezih ortamlara katılacağına yorumlanır. Rüyada abiye giymenin rüyanda görülme şekil ve durumuna göre 13 ayrı manâ ve yorumu okuyun:

Rüyada mavi, gri, siyah, kırmızı, gri Abiye Giymek.Rüyada mavi, gri, siyah, kırmızı, gri rengi her ne olursa olsun Abiye Giymek hayırlara yorumlanır.

1- Rüyada Pierre Cardin Abiye giymek

Söz, nişan, düğün abiyesi denince ilk akla gelen Pierre Cardin abiye modelinden giyilmesi iyimser ve cana yakın biri olduğunuzu gösterir. bununla beraber reel hayatta çok özel biri olduğunuzu gösterir. Pozitif enerjiniz tamamen gittiğiniz her ortamda kendinizin özel bir birey olduğunu hissettirdiğinizin işaretidir. Hem abiye dikmek varlıklı ve abartılı bir hayatın sizi beklediğini, hayatınızın mutluluk ve neşe içinde geçeceğini belirtir.

2- Işıltılı, Parlak ve Canlı Renkli Abiyeler Giyilmesi

Rüyada ışıltılı abiye giymek, yaşama sevincine, önüne çıkacak hoş fırsatlara sinyâl eder. Aydınlık renkteki canlı, cıvıl cıvıl parlayan renkli abiyeler giydiğini gören rüya sahibinin kendi işindeki üzüntü, gam, hüzün ve dertlerden kurtulmasına, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesine kötüye işaret eder.

3- Lekeli Abiye Giymek

Kişi rüyasında lekeli abiye giymesi endişe ve kedere, ümitsizliğe, kirli paslı abiyelerden giymekse, günaha delâlet eder. Rüyanızda abiye elbisenizin herhangi bir uygun leke olduğunu görmeniz; hakkınızda birtakım dedikoduların yapıldığına alamet eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Ugrasmak Görmek

4- Rüyada Nişan ya da Düğün Abiye Giymek

Zengin kimselerle tanışmaya ve onlardan gelecek menfaate kötüye işaret eder. Şık giyindiğinizin işaretedir. Bu rüya benzer anlamda laf vermekle ilgilidir. Rüyada nişan abiyesi giyilmesi yüksek bir makama ve kadrini yüceltecek bir şöhrete erişmeye alamettir.

5- Eskimiş Abiye Giyilmesi

Rüyasında abiye elbise gören ve yıpranmış yırtık abiye olması bıkkınlık ve karamsarlığa dalalet eder. Bazen de bu rüya sahibinin endişesine kötüye işaret eder.

6- Rüyada Uzun Abiye

Rüyayı görebilen kişi uzun ve hoş bir ömre sahip olur. Kısa abiye giyilmesi, yakın zamanda gelecek kısmete yorulur. Rüyada görülen uzun abiye uzun ve hoş bir hayata işaretle kötüye işaret etmektedir.

7- Rüyada Kırmızı Abiye Giymek

Rüyada abiye giyen kişi zorlama ve kudrete, kırmızı abiye ise uzun zamandır beklenen istikbalin parlaklığına ve bahtın açıklığına kötüye işaret eder. Rüyada kırmızı renkte elbise, kırmızı abiye giymek kırmızı rengin alametine binaen rüya sahibinin sevincini, mutluluğunu ve neşesinin işaretidir.

8- Büyük Karoser Abiye Giymek

Gerçek yaşamda şık giyinen biri olduğunuza kötüye işaret eder. Hayatın keyfini çıkaracak fırsatların sizi beklediğine sözcük grubu olunur.

9- Rüyada Pembe Abiye Giymek

Kırmızı abiye yorumuna artı olarak feraha, sevince nail olmaya muhabere eder.

10- Mezuniyet Abiyesi Giymek

Rüyada abiye bakmak rüya yorumcularına tarafından eskiyi özlemle yorumlanır. Yeni yaşamda da canını sıkan şeylerden kurtulacağın günlerin yakın olduğunu sinyâl eder. Size heyecan yaşatacak müjdeli haber ve sürprizlere yorulur.

11- Rüyada Abiye Giyen İnsanlar Görmek

Rüyada siyah abiye giymiş halk müziği bakmak, halk arasında saygın bir kişilik olmakla birlikte asalet, kuvvet, nüfuz, kuvvete ve bununla birlikte insanlara faydası dokunan bir kimse demektir. Bir kimse rüyada insanların üzerinde yeşil abiye giydiklerini görmesi, o kimsenin uzun zamandır beklediği bir dileğinin gerçekleşmesine delalet eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Ecnebi Görmek

12- Rüyada Başkasının Abiye Giydiğini Görmek

Kişi rüyasında başkalarının abiye giydiğini görmesi rüya sahibinin abiye elbisesinin kıymeti, itibar ve yeniliği nispetince erişeceği devlete ve saadete işarettir.

13- Rüyada Siyah Uzun Abiye Giymek

Rüyada siyah abiye elbisesi, insanı koruyan şeyler anlamına gelir. Giyilmiş siyah uzun abiye, rüya sahibinin kendi işindeki üzüntüsünden kurtulmasına işarettir. Siyah abiye giymek, sebata da sinyâl etmektedir.

Genel olarak rüyada mor, gri, pembe, kırmızı, siyah, beyaz, mavi abiye giymek yahut herhangi bir renkte abiye elbise giyilmesiyle ilgili rüyalar hayırlıdır. Renkli mavi abiye neşe, yakında olacak olan mutlu günler, rahat, ve hoş günler anlamına kazanç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu