Rüya Tabirleri

Rüyada Abla Görmek

Rüyada abla kardeş görmek; yakın zamanda alınacak sevindirici ve müjdeli bir habere yorulur. Ayrıca aileniz hakkında sevindirici haberler alacağınıza işarettir. Rüyasında ablasını görebilen şanslı bir yuva kurar. Rüyayı görebilen bekarsa evlenebileceği anlamına kazanç.

Rüyada abla bakmak yaptığınız işlerde yoksa yapacağınız karşılayacağınız zorluklara aleyhinde itibarlı, sağlam birisi tarafından gözetlenip, kollanacağınız olarak deyiş edilir. Çünkü abla tekrar tekrar gözetip, kolayan kardeştir.

Kişinin rüyada ablasını görmesi, müjdeli haber, mutluluk, ferah ve mutluluğa delâlet eder. Bir Takım tabirciler rüyada ablayı görmeyi, şefkat ve sevgiyle yorumlamıştır.

Rüyada kendi ablasını gören, yakın bir zamanda müjdeli bir haber alacaktır. Hasta için iyileşmeye, bekar içinde evlenmeye işarettir. Ablanızı ya da ablanızın olduğunu görmeniz, bütün işlerinizde, meslek yaşantınızda ve işlerinizde koruma göreceğinize, uzun ve sağlıklı bir ömür ile yorumlanır.

Başka bir tabire göre de ablasından büyük bir fayda göreceği bir haber alacağına yorumlanır. Rüyayı görenin ablası yoksa ablası gibi gördüğü birinden aynı şekilde menfaat bulacağı anlamına kazanç.

Rüyada abla görmek neye işarettir

Rüyasında abla olduğunu gören, bekarsa yakında kısmetinin açılacağına iyi bir izdivaç yapacağına yorumlanır. Rüyayı görebilen evli bir bayansa, bir kız çocuğu doğuracağına anlatım tarzı edilir. Bu rüyayı bir erkek görmüşse beklemediği bir yerden eline azıcık para ya da mülk geçer. Ayrıca fazla hayırlı, müjdeli bir haber alacağına işarettir.

Abla öpmek

Rüyada abla bakmak çok iyidir. Rüyada ablasını öptüğünü görebilen, aile içinde sevildiği biri olarak ifade edilir. Rüyada abalının yanaklardan öpmesi, mutlu ve güzel bir geleceğe çıkar. Rüyada ablanın öpmesi ise, kendisinin ev halkına bağlılığa muhabere eder. Tekrar rüyada ablasının elini öpen gelir ve zenginliğe kavuşacağının işarettir. Rüyasında ablasını öpenin şansı, bahtı, kısmeti açık olur.

Sıradaki Haber :  Rüyada Fağfur Görmek

Rüyada ablaya sarılmak

Rüyada ablanıza sarıldığınızı görmek, tüm işlerinizde, iş hayatınızda, yaşantınızda başarıyı açıklama eder. Girişimlerinizde takviye göreceğinize ve bu desteğin uzun ömürlü olacağına tabir edilir.

Rüyada kız kardeş yada abla görmek, müjdeli ve sevinçli bir habere, ferah ve sürura yorumlanır. Çünkü kardeşler, ablalar, abla yada abi bir araya gelince sevinçleri artar.

Rüyada abla ile telefonda konuşmak

Rüyada ablayla telefonda konuşmak iyi ve güzel haberlere delâlettir. Alacağınız bir haberle sevineceğinizin işaretidir. Hem abla ile telefonda konuşmak hayır ve saadete, akıbetin güzelliğine yorulur. Rüyada abla bakmak; bayan için evlat, erkek için baht anlamına kazanç.

Abla ile konuşmak

İşlerinizde veya yapacağınız işlerde önünüze gelecek zorluklar karşı itibarlı bir kişi kadar kollanıp gözetleneceğinize sözcük grubu olunur. Rüyada ablasıyla konuşan saadete, refaha, bol rızka, mala ve servete kavuşur. Ablayla konuşmak hayır ve berekete kavuşmak olarak yorumlanır.

Abla ile tartışmak

Rüyada ablayla kavga etmek haberdir. Ablasıyla tartıştığını gören yakında iyi bir haber alacaktır. Bu rüya bekar biri için evlenebileceğini belirtir. Yine rüyada abla görmek müjdeli ve mutluluk verici bir haberdir.

Rüyada abla ile tartışmak

Rüyada ablayla tartışmak, ablayı saplamak, ablayla küskün olmak, ömrünüzün uzun olacağına cümle parçası edilir. Bütün işlerinizde koruma göreceğiniz anlamına kazanç. Ablayla ağız dalaşı ettiğini bakmak yada rüyada ablayı dayak atmak ızdırap ve korktuğu şeylerden kurtuluşa, mutluluk ve sürura delâlet eder.

Rüyada ablanın öldüğünü görmek

Bir kişi rüyasında ablasının öldüğünü görürse o kişi üzüntü, bıkkınlık ve kederden kurtulacağına işarettir. Hasta birinin rüyada ablasının öldüğünü görmesi, hastalıktan şifa bulacağına sözcük grubu edilir. Yeniden rüyada ablanın ölmesi, kazanca, ticarete ve rızkın bolluğuna alamettir.

Genel anlamda rüyada abla görmek bahtı açık rüyalardandır. mükemmel bir rüyadır. İyi ve hayra yorulur.

Sıradaki Haber :  Rüyada Nahl suresı Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu