Rüya Tabirleri

Rüyada Ablukaya Alınmak

Rüyada kuşatma altına alınmak; yani muhasara görmek, kuşatılmak, sıkıcı haberdir. Rüyada kuşatma aşağıda kalmak yani kendi oturduğu meskenin düşmanlar kadar ablukaya aldığını bakmak, hiç beklenmeyen bir yerden takviye ve para elde edeceğine delâlet eder.

Etrafındaki ablukayı yararak bundan kurtulduğunu bakmak, işinde ve ticaretinde ilerleyerek para kazanmak için hiçbir engeli kalmadığına işarettir. Bir sevdiği kişinin kuşatma içinde olduğunu ve onu kurtarmak için kendisinden destek beklendiğini bakmak, parasal durumu bozuk bir kimsenin ondan borç para isteyeceğine delildir.

Rüyada abluka altına alınmak; Etrafının kuşatılarak ablukaya alındığını bakmak, düşmanları kadar işine sekte vurulacağına ve rakipleri yüzünden büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada abluka altına almak; Bir kavmi abluka altına aldığını, üzerlerine mermiler attığını gören; bir toplulukla tartışır. Attığı mermiler isabet kaydederse, tartışma sırasında söylediği sözler tesirli olur. Abluka altındaki insanlara yüksekten mermi attığını gören, tartıştığı kişilere üstün gelir.

Ateşin çevrenizi kuşattığını bakmak; alev miktarınca haram mülk elde edeceğinize ifade edilir. Aydınlığın sizi kuşattığını bakmak; Kayda Değer bir şahsiyetten ilmi ve dini konularda veri alacağınıza sözcük grubu edilir. Melekler tarafından kuşatılmak; huzura işarettir.

Rüyada periler göre abluka altına gücenmek; iki sevgili aralarında çekimser kalacağınıza ve hangisini tercih etmeniz gerektiği konusunda zorlanacağınıza yorumlanır.

Rüyada kuşatma aşağıda kalmak: Kendini kuşatma aşağıda görebilen, sıkıntıya düşer. Bir çember içinde kalır. Ablukayı zahmetsizce bozmak; iyidir. Lakin bu esnada müşkülat çektiğini, zorluklarla karşılaştığını görmek iyi değildir. Hisarda savaş aletlerinden birini arayıp bulamayan kuvvetini kaybeder. Belki aradığı silahı bulursa başarı kazanır.

Sıradaki Haber :  Rüyada Palto Giymek Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu