Rüya Tabirleri

Rüyada Acı Çekmek

Rüyada acı çekmek vücudunda veya başında bir sancı veya acı bulunduğu biçiminde bir rüya görmek, özel meselelerini başkalarına anlatmaması ve bir takım şeyleri kendisine saklamayı öğrenmesi gerektiğine işarettir.

Diş acısı sürüklemek: Rüyada diş ağrıması yakında sevindirici bir haber alacağınıza işarettir. Bir yerinizi acıttığınız görmeniz ise dostlarınızın iğneli sözleriyle karşılaşacağınızı gösterir. Rüyada çekilen acı büyük bir kolaylık ve mutluluğa işarettir.

Rüyada her hangi bir yerinin acıdığını dinlemek ve görmek yoksa rüyada acı çekmek yeni bir işe gireceğine; acıyan yerinin iyileşmesi için bir ilaç aldığını bakmak, büyük bir kişiden takviye göreceğine işarettir. Acıyan yerinde bir apse veya ona benzer bir yara varsa kısmete yorulur. Yarayı ameliyat yaptırdığını bakmak, kısa zamanda zengin olacağına kötüye işaret eder.

Rüyada acı duymak ara sıra gerçek acıyla bağlantılıdır. Sembolik olarak ise acı duygusaldır.

Rüyada acı çekmek İyiye delalet eder. Rüyayı gören kişinin gizli bir hayat sürmesine, kendisini mutlu edecek bir gelişmenin meydana gelmesine işarettir. bununla beraber şiddet günlerin bitişi ile yorumlanır.

Rüyada acı hissetmek: Rüyayı gören kişinin etrafında bulunan kişilere karşısında itinalı davranması gerektiğine işaret eder. İnsanlara çabuk güvenmemesi gerektiğini, özenli olması gerektiğini gösterir.

Rüyada diş acısı çekmek: Yaşamda meydana gelecek hoş gelişmelere yorulur. Rüyayı görebilen kişinin yaşamında olumlu olayların meydana geleceğine delalet eder. Bütün arzuların yaşam bulmasına, iş hayatında kazancın çoğaltma göstermesine işarettir.

Rüyada baş ağrısı sürüklemek: Rüyada baş ağrısı sonucu acı sürüklemek, rüyayayı görebilen kişinin, tavır ve lafları sebebiyle sıkıntıya düşmesine kötüye işaret eder. Ardından ise vicdan azabı duyup durumu düzeltmeye çalışmasına yorulur.

Rüyada vücutta yara görmek: Rüyayı gören kişinin doğru yoldan vazgeçmesine, hatalı adımlar atarak başını derde sokmasına sinyâl eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Çalgı Aleti Görmek

Rüyada ameliyat olduğunu bakmak: Rüyada ameliyat olup acı çekmek, rüyayı gören kişinin şen bir hayat süreceğine, sıkıntıların son bulacağına fiziksel kazancının büyüme göstereceğine göze çarpan eder.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu