Rüya Tabirleri

Rüyada Acı Görmek

Rüyada acı görmek bir şey yemek yemek, pat diye sevinmek demektir. Bir laf veya işiteceği şeyler bu sevince de söylenecek neden olabilir. Rüyada acı çekmek tam somurtkan olarak yorumlanır. Duyulan acı büyük rahatlık ve mutluluğa göze çarpan eder. Ellerdeki acı hissetmek bereket olarak yorumlanır.

Rüyada acı bir şey yemek, birden sevinmek demektir. Bir söz ya da işiteceği şeyler bu sevince de söylenecek niçin olabilir. Rüyada acı sürüklemek bütün aksi olarak yorumlanır. Duyulan acı büyük kolaylık ve mutluluğa sinyâl eder. Ellerdeki acı hissetmek bereket olarak yorumlanır.

Acıyı hisseden sizseniz; boşu boşuna canınızı sıkacağınıza dikkat çekici eder. Acı çeken başkalarıysa, yanlış davranışlarınızın neden olduğu hataları gösterir.

Rüyasında acı yiyen bir kimse sevinecek demektir.

Acı yemek yemek somurtkan ile yorumlanir. Rüyasinda aci biber yedigini bakmak, eger biberler taze ve yesilse sagliga, dövülmüs halde kara veya kirmizi biberse, kötü bir haber alacagina delalet eder. Aci yedigini görmek, mide hastaligina tutulacagina isarettir.

Rüyasında acı bir şey yiyen kimse, birdenbire sevinir. Bu sevince de söylenecek bir laf ya da işiteceği şeyler neden olabilir. Rüyada acı çekmek bütün huysuz olarak yorumlanır. Duyulan acı büyük rahatlık ve mutluluğa işaret eder. Ellerdeki acı da bolluk olarak yorumlanır.

Sıradaki Haber :  Rüyada Hacız Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu