Rüya Tabirleri

Rüyada Bağırsak Görmek Ne Anlama Gelir?

rüyada bagirsagin karidan disariya cikmasi, hanimlan bosanmaya veya ailesinin hastaligina isaret eder. bagirsak maldir. bundan dolayi bagirsagim yiyen sahis kendi malini yer. baskasinin kaminda bulunanlari yedigini gören kimse, baskasinin malini yer. bagirsaklarini ya da karninda olan seylerin aciga ciktigini görse, yaninda sakli olan mali onun icin asikareye cikar yoksa onu ailesinin ileri geleni cikarir ya da kişisel olarak kendisi cikarir. bir kimse rüyada karninda bulunan bagirsak ve diger seylerin disariya ciktigini ve onlan karnini yikadiktan sonradan yine oraya koydugunu ya da koymadigini görse, o kimsenin allah (c.c.)’in rizasini ugrunda ölecegine isaret eder. kizi olan ya da üzerinde bir vasiyet olan kimse, rüyada karnindan bir sey ciktigini görse, o kizi evlendirmek icin caba harcamasina isaret eder. bazi tabirciler, karinda olan seyin disan cikmasi, sirri ifsa etmeye isaret eder, dediler. bagirsak gizli maldir. rüyada bir adamin bagirsagini yedigini görebilen kimse, bir yetimin malina vasi veya bir adamin malina delege olursa, onlarin malindan yer.

Rüyada karnından bağırsak çıktığını bakmak, hâne halkından birinin hasta olacağına delâlet eder. Bir Takım defa de bağırsak bakmak, kuytu kalmış olan sırların meydana çıkacağına işarettir.

Rüyada bağırsak yediğini görmek, babasız malı veya emanet bir malı yemekle sözcük grubu olunur.

Cabirul-Mağribî demiştir ancak:
”- Rüyada bağırsaklarının karnından haricen çıktığını bakmak, altı vech ile anlatım tarzı olunur:
a) Rızık,
b) İş,
c) Haram mülk,
d) Takviye isteme,
e) Kötü söz,
f) Çocuk.

Bir Takım kere de bu rüya günahtan sakınma ve tevbeye işarettir.

Kişinin malı ve eşidir. Bağırsağın dışarı çıkması hastalanmaya, Kendi bağırsağını yemek yemek kendi malını yemeye, Dışarı çıkan bağırsağını bir hoş toplayıp karnını yıkayarak bunu yerine kurmak şerefli bir ölüme, Bağırsak hastalığı çoluk cocuğunu güçlükle ggeçindirmeye, bu hastalıktan kurtulmak refaha kavuşmaya, bağırsakta gaz olması kesin olmayan kazanca yoksa faiz yemeye, Bilinmez ve fazla bağırsak hazine veya beklenmedik mala, Bağırsağın kokması şüpheli kazanca delalet eder.

Beklenmedik, umulmadık tatsızlıktır. Rüyasında karnının yarıldığını ve bağırsaklarının ortaya çıktığını görebilen kimsenin gizlediği hata ve günahları duyulur.

Sıradaki Haber :  Rüyada Sacma Görmek

Rüyada bagirsak bakmak insanin ailesi, bulundugu kalabalık ya da milleti ile sözcük grubu olunur. Rüyasinda bagirsak yedigini gören kimseye bulundugu topluluktan mülk ve üstünlük kazanç. Bir rivayete tarafından de büyük bir memuriyete ve ise girer. Cabir ül Magribî ye kadar: Bagirsaklarinin karnindan disariya çiktigini bakmak, alti sekilde yorumlanir: Rizk, is, haram mülk, yardim isteme, fena söz, çocuk. Bir rivayete tarafından de günahtan ürkme ve tövbeye kötüye işaret eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada bagirsagin karindan disariya çikmasi, hanimlari bosamaya ya da ailesinin hastaligina isaret eder. Bagirsak maldir. Bundan dolayi bagirsagini yiyen sahis kendi malini yer. Baskasinin karninda bulunanlari yedigini gören kimse, baskasinin malini yer. Bagirsaklarini veya karninda olan seylerin açiga çiktigini görse, yaninda sakli olan mali onun için asikareye çikar yoksa onu ailesinin ileri geleni çikarir ya da bizzat kendisi çikarir. Bir kimse rüyada karninda bulunan bagirsak ve diger seylerin disariya çiktigini ve onlari karnini yikadiktan sonradan yine oraya koydugunu veya koymadigini görse, o kimsenin Allah (C.C.) in nzasini ugrunda öleceglne isaret eder. Kizi olan ya da üstünde bir vasiyet olan kimse, rüyada karnindan bir sey çiktigini görse, o kizi evlendirmek için mücadele harcamasina isaret eder. Bazi tabirciler, karinda olan seyin disari çikmasi, sirri ifsa etmeye isaret eder, dediler. Bagirsak dar maldir. Rüyada bir adamin bagirsagini yedigini gören kimse, bir yetimin malina vasi ya da bir adamin malina vekil olursa, onlarin malindan yer.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu